Deszăpezirea, motiv de NEMULȚUMIRE la Sebiș! Ce părere au cetățenii

Deszăpezirea, motiv de NEMULȚUMIRE la Sebiș! Ce părere au cetățenii

Sebișenii au aflat pe pielea lor că iarna nu-i ca vara.

Postarea unui localnic, Tibi Patko, însoțită de un video sugestiv pentru modul în care s-a efectuat deszăpezirea în orașul de pe Valea Deznei, a determinat un val de reacții din partea sebișenilor.

În discuție a intervenit și Claudiu Feieș, al cărui frate a fost desemnat de organizația PNL locală să candideze la funcția de primar al orașului la agegerile parțiale de anul acesta.

Iată ce părere au sebișenii despre deszăpezirea orașului:


Vezi video:

https://www.facebook.com/tibi.patko/videos/1781979035178934/

  1. firma lu domn primar Onica ce face? de ce nu a facut partie? rusine!!

    Raspunde
  2. Di cate stiu eu insarcinat cu dezapezirea orasului este firma domnului Onica!!!in concluzie ar trebui sa si faca treaba!!!!

    Raspunde
  3. Răzvan „Termopan” este foarte ocupat acum, „gura lumii” vorbește ca ar face găuri prin pământ să găsească gaze, a promis oamenilor că dacă ajunge primar „le dă gaze” și cum e pământul înghețat durează și de aceea nu are timp de deszăpezit

    Raspunde
  4. Bine ca avem John Deeruri si stau in firma cu plugul si cu sărărița pe ele….Domnule Onica „sculele ” alea trebuiau să mearga 24din 24 , sau nu are cine să meargă cu ele….

    Raspunde
  5. Intr-un final a iesit soarele si s-a topit zapada, si au iesit si utilajele lui Onica la ” dezapezit” !

    Raspunde
  6. Domnule Onica dacă nu mă înșel anul trecut ați achiziționat un Mercedes Unimog , „sculă” destinată special pentru dezapezit, ce faceti cu ea împrăștiaț azot pe câmp?

    Raspunde
  7. Cetățean al orașului Sebis 1 martie, 2018, 10:09 am

    Așa își începe campania electorală , Răzvan Onica. Frumos ! Ii pasa “mult”de cetățenii orașului Sebis!

    Raspunde
  8. Domnul onica are alte probleme de rezolvat sa minta oamnenii ca baga gaz în sebis sa ajungă primar nu are timp el de deszapezirea si sa se ocupe de firmele alea multe care le are dar nu sunt trecute pe numele lui…..

    Raspunde
  9. Aveți grija dacă vine domnul onica ca primar ca lui îi cam plac termopanele sa nu ajungă primăria fără geamuri și uși.

    Raspunde
  10. Primar mai bun ca Feies nu o sa mai aibă sebîsul niciodată.El măcar făcea ceva pentru sebis nu ca alții care faCeau numa pentru ei.

    Raspunde
  11. EX-PRIMARUL FEIES a incheiat contractul pentru deszăpezire cu firma lui Onica tocmai pentru al menaja pe beizadelul de Cristi Feieş care-i director la Termoconstruct Sebiş.

    Raspunde
    • Celălat băieţel a lui Feieş – numit Claudiu este director la Termoconstruct , dar no problem , contractul aparţine dinastiei Feieş & soons .Bine gândit …

      Raspunde
    • Cetățean al orașului Sebis 1 martie, 2018, 5:14 pm

      Și dacă ar fi așa , asta ii da dreptul celui ce are actualmente contractul pentru deszăpezire sa nu-și respecte contractul? Cristi Feies nu e director la Termoconstruct !

      Raspunde
      • Daaa Cetăţene al orasului Sebiş , bine punctat , pe Claudiu , pe celălalt prinţişor şi l-a înscăunat primarul feieş ca director/ manager/ administrator/etc. la societatea din subordinea lui, că doară nu era s ă o lase pe mîna străinilor, totul se derulează mai bine în familie.

        Raspunde
  12. Daca nu isi respecta contractul sa nu fie penalizat la bani!

    Raspunde
    • Cum, daca plata se face înainte? Și de unde bani dacă domnul Onica e executat silit de câțiva ani și nu își plătește datoriile (eventual mai înființează o firmă si pe asta o lasă cu datorii), poate de asta vrea „să incerce” primaria să își plătească din datorii, se aude ca întreabă spaniolii de el :))

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.