Detalii ŞOCANTE din momentul producerii incendiului de la Colectiv: Andrei Găluţ a cerut un extinctor. NU A VENIT ACEL EXTINCTOR!

Detalii ŞOCANTE din momentul producerii incendiului de la Colectiv: Andrei Găluţ a cerut un extinctor. NU A VENIT ACEL EXTINCTOR!
Arădeanul Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a suferit arsuri grave, pe 45 la sută din suprafaţa corpului, este intubat şi ventilat mecanic.
Unul dintre participanţii la concertul trupei Goodbye to Gravity a povestit pe blog ce s-a întâmplat în momentul producerii incendiului de la clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 27 de tineri.
„A fost strict o lansare de album ca oricare alta in care o formatie a vrut sa faca spectacol. NU A FOST NICIUN SPECTACOL PIROTEHNIC, nu a venit niciun fachir, nu a tras nimeni cu tunul, nimic de genul asta. Doar 4 artificii de tort, 2 puse in fata scenei, doua pe 2 stalpi de sustinere ai salii. Nimic prea spectaculos… La fel de bine putea ardea si o sufragerie la aniversarea copilului tau pentru ca in tort i-ai infipt 2 artificii care ard 10-15 secunde. Asta a fost tot spectacolul pirotehnic… Trupa s-a laudat cu show pirotehnic pentru a atrage publicul, declaratia este mult prea pompoasa pentru ceea ce s-a intamplat de fapt…
Pe la jumatatea programului aceste artificii s-au aprins, si odata cu ele, una dintre artificii a aprins izolatia audio a salii, care dupa cum stim, in marea majoritate a cazurilor e ori din burete, ori din cofraje de oua, in functie dAndrei Găluţe buget. La Colectiv, izolatia cred ca a fost de burete(in niciun caz carton de oua), la fel ca in oricare alt club din Romania care e interesat de asa ceva. Nu a explodat nimic, nicio conducta…
Initial, nu s-a panicat nimeni, solistul Andrei Galut si-a pastrat calmul cerand pe un ton foarte calm un extinctor pentru a remedia problema din scurt. Nu a venit acel extinctor. Dumnezeu stie daca Colectivul avea extinctor si nu s-a implicat nimeni sa stinga o flacara, sau nu a existat asa ceva in sala vreodata. (…)”, a povestit Alex Teodorescu, membru al trupei „Jack of all Trades”.

Arădeanul Andrei Galuț, solistul trupei Goodbye to Gravity, a câștigat concursului Megastar, difuzat de PrimaTV, în 2008.

Foto: Facebook/Alex Sanda

  1. vai ce groaznic e totul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.