DETALIUL SINISTRU din spatele unei NUNȚI, aparent obișnuite. Cine este, de fapt, MIREASA! (VIDEO)

DETALIUL SINISTRU din spatele unei NUNȚI, aparent obișnuite. Cine este, de fapt, MIREASA! (VIDEO)

Ziua nunții nu poate fi decât prilej de bucurie și sărbătoare, atât pentru mire și mireasă, cât și pentru cei care vor să le fie alături într-o zi specială din viața lor.

Nu este, însă, cazul nunții din imaginile de mai jos. Unul dintre cele mai influente bloguri despre nunți din lume a organizat și filmat un astfel de eveniment, pentru a atrage atenția asupra unui adevăr îngrozitor la nivel mondial: căsătoriile aranjate de părinți, între tinere minore și bărbați în toată firea.

Numai anul acesta vor păși în fața altarului aproximativ 15 milioane de fete, din întreaga lume, care nu au ajuns încă la vârsta majoratului. Acestea vor fi forțate să spună adio copilăriei, făcând, astfel, primul pas spre o viață de abuzuri fizice, sexuale și psihice.

Campania a fost pusă la cale de UNICEF, în colaborare cu unul dintre cele mai influente bloguri despre nunți din lume, Bridal Musings.

 

  1. Acum să nu-mi spuneți că toate cele 15 milioane de fete au 12 ani precum cea din videoclip.

    Raspunde
    • Tot ce este posibil ca nu au toate 12 ani dar pot fi si mai tinere dar nici la 14 ani nu e chiar indicat… trist..foarte trist… daca ne gandim ca si la noi in tara mai sant parinti care dirijeaza viitorul copiilor ..

      Raspunde
  2. Rigoarea impune în schimb o atenție sporită pe modelul care se dorește a fi implementat. Căsătoriile de tip UE care să nu mai aibă parte de atenție. Grav este că tot mai puține voci vor mai avea limpezime pentru a evidenția o stare de fapt pe care vom fi silți să o acceptăm. grozăvia va cădea pe siluirea fetițelor nu pe inversarea naturală.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.