DEZASTRU la Casa de Sănătate: TOŢI CANDIDAŢII AU PICAT cu brio CONCURSUL pentru POSTURILE DE CONDUCERE

DEZASTRU la Casa de Sănătate: TOŢI CANDIDAŢII AU PICAT cu brio CONCURSUL pentru POSTURILE DE CONDUCERE

Niciunul dintre candidaţii înscrişi pentru ocuparea funcţiilor de conducere ale caselor judeţene de sănătate nu a trecut examenul organizat de CNAS.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat pe 2 martie concurs pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte-director general ai caselor de sănătate judeţene. Funcţiile erau ocupate interimar după decizia din 30 octombrie anul trecut, când ca urmare a actualizării indicatorilor de performanţă, contractele de management ale şefilor instituţiilor au încetat, potrivit gândul.info.

După depunerea dosarelor de concurs, pentru proba scrisă s-au calificat 47 de candidaţi. Aceştia au susţinut un examen scris pe data de 2 martie, constând în verificarea cunoştinţelor de legislaţie în domeniu. Niciunul dintre candidaţi, însă, nu a obţinut punctajul minim de 70 de puncte care era necesar pentru a trece în etapa finală, respectiv a susţinerii planului de management pentru instituţiile pe care voiau să le conducă.

Concursul se va relua “destul de repede”, potrivit preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea. Până atunci unii dintre actualii interimari vor putea “să rămână pe funcţie, alţii nu”.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.