UPDATE 2/ DEZASTRU pe autostrada Arad – Timișoara. Accident cu TREI AUTOVEHICULE. Scurgeri de bitum pe șosea, trafic BLOCAT (GALERIE FOTO)

UPDATE 2/ DEZASTRU pe autostrada Arad – Timișoara. Accident cu TREI AUTOVEHICULE. Scurgeri de bitum pe șosea, trafic BLOCAT (GALERIE FOTO)

Un accident a avut loc în acestă dimineață pe Autostrada A1 Arad – Timișoara.

Evenimentul rutier a avut loc pe sensul de mers spre Timișoara, în el fiind implicate trei autovehicule. Este vorba despre un camion încărcat cu fier vechi, o autocisternă cu bitum fierbinte și un alt autoturism

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, nici o persoană nu a fost rănită grav dar există scurgeri de bitum pe carosabil.

Traficul rutier este blocat.

UPDATE 1: Cum s-a produs accidentul

Din primele cercetări la fața locului polițiștii au stabilit că în această dimineață, în jurul orei 05:25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani.

În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Traficul de pe autostradă a fost deviat la km 536 pe DN 69, fiind blocat și în acest moment.

Se estimează reluarea traficului pe o bandă în jurul orei 11.

UPDATE 2: Circulaţie reluată pe o singură bandă

„Circulația a fost reluată doar pe banda 2, de la ora 10,50. Banda 1 și banda de urgență sunt închise până la efectuare unor reparații de către Secția Întreținere Autostrăzi”, informează DRDP Timişoara.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.