Dezbatere publică online pe tema cumpărării Teatrului Vechi

Dezbatere publică online pe tema cumpărării Teatrului Vechi

Primăria Arad anunță că organizează o dezbatere publică pe tema oportunității achiziționării clădirii Teatrului Vechi din Arad.

La inițiativa Comisiei de Educație, Cultură, culte, Copii, Tineret, Sport și Turism a Consiliului Local al municipiului Arad, va fi organizată vineri, 22 octombrie, de la ora 11, o dezbatere publică online pe marginea oportunității achiziționăriiclădirii Teatrului Vechi.

„Facem precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute. Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 22 octombrie, ora 9 intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail dezbaterepublica@primariaarad.ro, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.  Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași e-mail. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea subiectului aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant. Transmiterea solicitării de participare la dezbaterea publică reprezintă acordul explicit al expeditorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul îndeplinirii unor obligații legale de către Primăria Municipiului Arad”, se precizează în anunțul Primăriei Arad.

  1. […] post Dezbatere publică online pe tema cumpărării Teatrului Vechi appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.