Eşti de acord cu majorarea taxelor şi impozitelor locale?! Dacă NU, du-te joi la DEZBATEREA PUBLICĂ de la Primărie

Eşti de acord cu majorarea taxelor şi impozitelor locale?! Dacă NU, du-te joi la DEZBATEREA PUBLICĂ de la Primărie

Primăria Municipiului Arad anunţă organizarea unei dezbateri publice, joi, 19.11.2015, de la ora 16, în sala „Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ, având ca temă proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2016, la inițiativa primarului Gheorghe Falcă, și pe cel privind stabilirea criteriilor de zonare și încadrare a străzilor situate în municipiul Arad în zonele de impozitare delimitate, de asemenea, la inițiativa edilului şef.

Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la aceste proiecte. Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad.

Proiectele de hotărâri pot fi studiate la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad-demisol) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative – Proiecte de Hotărâri). Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

  1. Un gest spre normalitate; daca mai si modificam pe ici pe colo si mai bine.

    Raspunde
  2. nu e nici o normalitate cu un asa primar ca Falca. nu va tine cont nici de aceasta data de dorinta oamenilor si va spune din nou ca l-a obligat guvernul PSD sa majoreze taxele. o minciuna mai mare decat el bineinteles dar suficienta pentru credulii de aradeni. mi-e greata.

    Raspunde
  3. Acest impostor si parvenit al ARADULUI cu numele de FALCAnu stie numa-i sa mareasca taxele si impozitele sa aiba de unde suge bani el cu gasca lui de lingai portocalii acum transformati in galben….Sa-ti fie rusine FALCA te mai voteaza DRACU…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.