„Dezbină și stăpânește”. Readucerea lui Balint la UTA a „rupt” stadionu-n două

„Dezbină și stăpânește”. Readucerea lui Balint la UTA a „rupt” stadionu-n două

Prin readucerea lui Laszlo Balint pe banca tehnică a Bătrânei Doamne, conducerea UTA-ei a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură: Nu a cheltuit bani mulți cu un antrenor cu pretenții și a provocat o ruptură majoră în rândul suporterilor.

Aceștia din urmă se ceartă încă de ieri pe rețelele de socializare, unii salutând reîntoarcerea lui Balint iar alții netrecând așa ușor cu vederea ceea ce s-a întâmplat pe finalul precedentului mandat al brașoveanului la cârma echipei. Rulajul mare de jucători pe filiera Apostu, care a generat cheltuieli mari și, deseori nejustificate, la club, dar și seria celor 10 partide fără victorie din campionatul trecut, alături, desigur, de atitudinea de pe final de mandat a antrenorului vizavi de ultrași sunt principalele lucruri care i se reproșează lui Balint.

Așadar, unitatea tribunelor, care contestau meci de meci conducerea clubului și pe cei aflați în spatele ei, este pusă acum serios la îndoială. Desigur, până la proba contrarie, respectiv partida cu FC Voluntari de pe teren propriu, în care vom vedea dacă dictonul „dezbină și stăpânește” va funcționa și în acest caz. Dacă e să ne luăm după reacțiile de pe Facebook, atunci da, el a produs deja efecte, iar cei aflați în fruntea clubului nu pot decât să-și frece mâinile de bucurie.

Însă, până la urmă, să fim serioși, deznodământul în acest caz ține în primul rând de rezultatele pe care Laszlo Balint le va obține pe terenul de joc. De urmărit!

  1. Daca acest om va avea rezultate si echipa va juca ok va fi pace.

    Raspunde
  2. ce rezultate sa obtina Balint cu o echipa pe care nu el a facut-o si decimata de suspendari?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.