Dezmăţ în puşcărie! Scene de sex fotografiate cu telefonul mobil într-un penitenciar din România

Dezmăţ în puşcărie! Scene de sex fotografiate cu telefonul mobil într-un penitenciar din România

Fotografii scandaloase făcute cu telefonul mobil în interiorul unui penitenciar din România au apărut recent în presă. Scenele se petrec în Penitenciarul din Tîrgu Jiu, într-o celulă pe care o împart peste 20 de deținuți.

Orgiile sexuale fotografiate sunt greu de imaginat. Conducerea închisorii din Tg-Jiu a început, deja, o anchetă internă după ce fotografiile au fost date publicității și caută să stabilească cine este autorul pozelor.

Sursa acestor fotografii a fost iniţial neclară: cineva a postat fotografiile, sub un nume fictiv, pe Facebook în dorința de a atrage atenția asupra problemelor existente în sistemul penitenciarelor din România. Conducerea penitenciarului din Târgu Jiu, transformat în „platou de filmare” al scenelor de sex între bărbaţi, nu-și explică cum au ajuns imaginile dincolo de zidurile puşcăriei.

Închisorile din România sunt descrise de mizeria cruntă care se află după gratii: celule supraaglomerate, cu paturi suprapuse pe trei niveluri, igrasie, mâncare puţină şi proastă. În ceea ce privește atmosfera din penitenciarele românești eram familiarizați, deja, cu scene de bătăi între deținuți și trafic de droguri.

Cum a fost posibil ca deținuții să aibă acces la telefoane mobil și internet în penitenciar, rămâne o enigmă pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât acest lucru este complet împotriva regulamentelor care vizează penitenciarele din România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.