Dezvăluire INCREDIBILĂ despre copilotul care a prăbuşit intenţionat avionul Airbus A320. Căpitanul a încercat SĂ SPARGĂ uşa cabinei cu un TOPOR!

Dezvăluire INCREDIBILĂ despre copilotul care a prăbuşit intenţionat avionul Airbus A320. Căpitanul a încercat SĂ SPARGĂ uşa cabinei cu un TOPOR!

Dacă autorităţile ar fi fost mai atente, nu s-ar fi întâmplat una ca asta! Copilotul avionului Airbus A320 căzut recent în Alpii francezi, Andreas Lubitz, suspectat că a prăbușit aparatul intenționat, suferise o gravă depresie în urmă cu șase ani și era de atunci sub supraveghere medicală periodică, relevă vineri cotidianul german Bild, care citează documente oficiale, potrivit AFP, informează Agerpres.

Copilotul a traversat „un episod depresiv greu” în 2009 și a urmat un tratament psihiatric, susține publicația germană, care a consultat documente ale Autorității germane de supraveghere a transportului aerian (Luftfahrtbundesamt — LBA).

Ulterior, Lubitz s-a aflat sub tratament „medical special și periodic”, mai arată Bild, precizând că aceste informații au fost transmise LBA de către Lufthansa, compania-mamă a Germanwings.

Patronul companiei Lufthansa, Carsten Spohr, a indicat joi că Andreas Lubitz își întrerupsese „pentru un anumit timp” cursurile de pilotaj începute în anul 2008, fără a oferi alte explicații. Ulterior, pregătirea a fost reluată, iar Andreas Lubitz a început să zboare pe modelui Airbus A320 în anul 2013.

A încercat să spargă uşa cu toporul!
De remarcat, că pilotul avionului Airbus A320 prăbușit recent în Alpii francezi a forțat intrarea în cockpit folosind un topor, în condițiile în care copilotul, aflat singur în cabina de zbor, a refuzat să deschidă ușa, relatează vineri cotidianul german Bild, care citează surse din domeniul securității, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Foto: mirror.co.uk

  1. Ai un calculator? Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta si IMEDIATA, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa! Detalii la email: ea251966@yahoo.com

    Raspunde
  2. Estava. mesmo. a pensar a isso

    Raspunde
  3. De vina e compania care l-a lasat sa mai piloteze avioane. Toti nebunii ne conduc spre moarte.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.