Dialog pe teme agricole și dezvoltare rurală, la Arad

Dialog pe teme agricole și dezvoltare rurală, la Arad

EuroAgrAr – un dialog pe teme agricole și dezvoltare rurală, a adunat sâmbătă, la Arad, numeroși participanți interesați, de la proprietari de exploatări agricole la GAL-uri și consultanți specializați în fonduri europene.

Evenimentul a fost moderat de Bogdan Postăveanu și i-a avut ca invitați pe Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene 2015 – 2016, membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, Adrian Prisnel, membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, George – Nicolae Marussi, membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, membru în Comisia pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare, Sergiu-Cosmin Vlad, membru în Comisia pentru industrii şi servicii, Adrian Wiener, Președintele Comisiei pentru egalitatea de şanse, membru în Comisia pentru sănătate publică.

În cadrul întâlnirii au fost ridicate o serie de probleme cu care se confruntă cei care activează în domeniul agriculturii. Dintre acestea, s-a remarcat necesitatea rezolvării problemelor legate de cadastru, care pun mari piedici celor care doresc sa facă investiții pe bani europeni.

  1. Cine i-a chemat si pe necajitii astia la Arad?

    Raspunde
  2. Jenant sa vii cu ministrul zero absorbție sa îți vorbească de fonduri europene! V-ați făcut de ras la guvernare și acum sunteți mari specialisti

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.