Din ciclul „adio, dar rămân cu tine”: Gheorghe Falcă, tot la cârma Aradului! Ce spune o importantă sursă din PNL

Din ciclul „adio, dar rămân cu tine”: Gheorghe Falcă, tot la cârma Aradului! Ce spune o importantă sursă din PNL

Deși va fi plecat la Bruxelles, Gheorghe Falcă va rămâne la conducerea PNL Arad și, indirect, la cea administrativă a municipiului și județului.

O importantă sursă din PNL Arad, cu funcție administrativă, ne-a dat asigurări că Gheorghe Falcă va continua să conducă partidul prin oamenii săi de încredere. De asemenea, va continua să conducă și orașul, dar și județul, prin aceiași oameni de încredere. Așa că, toți cei care s-au bucurat că scapă de el … s-au bucurat degeaba!

În acest registru, petrecerea în stil de mare faraon pe care a dat-o vineri la Vladimirescu nu a fost altceva decât o fidelizare e electoratului PNL în perspectiva alegerilor din toamnă și de anul viitor.

Întrebată dacă, totuși, nu va urma o încercare de debarasare a partidului de Gheorghe Falcă, sursa noastră a precizat că nu crede într-un astfel de scenariu. De altfel, în momentul de față, singura care ar putea scăpa filiala locală de influența lui Gheorghe Falcă este Geanina Pistru. Aceasta i-ar putea da „mortala” fostului primar, „dar ar putea fi și invers!”, a declarat sursa noastră din PNL.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla și dacă se va întâmpla. Până atunci, cert este că Gheorghe Falcă va continua să conducă PNL Arad, dar și municipiul și județul, la fel ca și până acum.

Sursa foto: Facebook

  1. FOARTE BINE! ARADUL are nevoie de competenta si priceperea lui FALCA, deasemanea pentru ” ALIANTA VESTULUI ‘ , proiectul trebuie urmat si consolidat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.