Din mai până în iulie, la casele de marcat ale magazinului Cora puteţi dona bani pentru educaţia copiilor nevoiaşi

Din mai până în iulie, la casele de marcat ale magazinului Cora puteţi dona bani pentru educaţia copiilor nevoiaşi

Hypermachet-ul Cora a ajuns la cea de-a treia ediţie a campaniei „Luna Cora, dăruieşte dorinţe împlinite”. Din mai până în iulie, la casele de marcat puteţi dona orice sumă de bani doriţi, direct pe bonul fiscal, ca şi cum ar fi încă un articol pe lista voastră de cumpărături.

La sfarsitul lunii iulie, Cora va dona toată suma adunată din donaţiile clienţilor, plus 12.000 de lei din partea companiei, campaniei „Redă-i şansa de a merge la şcoală”, un proiect al Asociaţiei Cetatea Voluntarilor dreulat în sprijinul copiilor sărmani care din cauza lipsurilor materiale riscă să renunţe la educaţie.

Cu banii colectaţi se vor cumpara rechizite, manuale şi alte materiale necesare pentru şcoală dar care constituie o cheltuială foarte mare pentru familiile cu venit mic sau mulţi copii.

„În acest an contribuţia Cora, alături de sumele donate de clienţi, cărora le mulţumesc pentru împlicarea şi susţinerea din anii trecuţi, se va îndrepta către Cetatea Voluntarilor şi mai departe către cei 100 de copii care au nevoie de sprijin pentru educaţie. Aceste suflete nevoiaşe au nevoie de speranţă, de dăruire, de educaţie. În cardul acestei campanii fiecare dintre noi poate dărui speranţă şi educatie. Vă invit pe această cale să fiţi încă o dată alături de noi şi de copiii pe care dorim să-i sprijinim, să dăruim împreună dorinţe împlite”, a declarat Ionela Bercu, directorul Cora Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.