Din nou FĂRĂ APĂ, la Ineu! Când vor fi întreruperi

Din nou FĂRĂ APĂ, la Ineu! Când vor fi întreruperi

SC Compania de Apă Arad SA anunţă că la Ineu vor fi, din nou, întreruperi ale furnizării de apă potabilă, din cauza unor noi lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în oraş.

„Aceste lucrări se vor derula în mai multe etape, astfel că: vineri, 30 septembrie a.c., are loc cuplarea reţelei de apă de pe strada Cloşca cu cea de pe strada Calea Republicii, urmând să fie întreruptă furnizarea apei potabile în intervalul orar 08:00 – 15:00; marţi, 4 octombrie a.c., are loc cuplarea reţelei de pe strada Calea Republicii cu cea de pe strada Calea Aradului şi efectuarea branşamentului de apă la Spitalul Orăşenesc Ineu, urmând să fie întreruptă furnizarea de apă potabilă în intervalul orar 08:00 – 15:00”, se arată într-o informare a Companiei de Apă.

Aceştia avertizează: „La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic până la limpezirea ei completă şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.