Directorii de la CET: „Au fost făcute acuzații grave și nefondate”

Directorii de la CET: „Au fost făcute acuzații grave și nefondate”

Conducerile SC CET Hidrocarburi SA și SC Centrala Electrică de Termoficare Arad SA au reacționat ca urmare a acuzațiilor aduse de parlamentarul social-democrat Adrian Todor.

Victor Ciulean, directorul general al CET Hidrocarburi, și Aurel Matei, directorul general al Centrala Electrică de Termoficare Arad, au transmis o declarație de presă comună. Iată textul acesteia:

„Au fost făcute acuzații grave și nefondate cu privire la îndemnizațiile pe care membrii Consiliului de Administrație ale societăților  SC CET Hidrocarburi SA și SC Centrala Electrică de Termoficare Arad SA ar urma să le primească. Îndemnizația de ședință pentru membrii C.A. nu s-a modificat semnificativ. Anveloparea bugetară pentru Consiliul de Administrație a rămas aceeași ca anul trecut. Dovada faptului că aceste îndemnizații nu s-au mărit poate fi verificată în bugetele de venituri și cheltuieli pentru anul 2017. Cifrele uriașe aruncate în spațiul public de către dl. deputat Adrian Todor sunt lipsite de adevăr, având ca scop discreditarea celor două societăți CET Hidrocarburi și CET Arad.

Cu această ocazie le solicităm tuturor parlamentarilor de Arad să facă toate demersurile necesare la București pentru sprijinirea sistemului centralizat de termoficare al orașului. Nu ne dorim să ajungem în situația critică din 2016 când unii consilieri locali au votat împotriva tuturor proiectelor de hotărâre a  Consiliului Local Arad cu privire la bugetul pentru subvenția termică.

În calitate de conducere a celor două societăți  vom solicita informații periodice cu privire la activitatea parlamentarilor privind sprijinul de la Guvern pentru sistemul de termoficare”.

 

Loading...
  1. Declaratiile mincinoase a celor doi directori dau dovada de un servilism si un pupincurism ieftin.

    Raspunde
  2. Directorul de la CET (din afara orasului) nici macar nu se afla in Arad, este plecat de cateva zile la Bucuresti. „Declaratia comuna” este facut in catacombele PNL, in incercarea jegoasa de a ascunde cacatul sub pres. Orlando, daca ai curaj solicita sa se faca publice indemnizatiile membrilor C.A. si A.G.A. de la CET Hidrocarburi (din oras). Jegosii din PNL, tot jegosi raman!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.