Doar până la finalul anului, o casă în Westfield îți aduce și un apartament!

Doar până la finalul anului, o casă în Westfield îți aduce și un apartament!

Cel mai valoros cadou poate fi obținut de unul dintre cei care cumpără o casă nouă în 2019.

„Exact ce am visat”, „Cartierul care mă reprezintă”, „Locul unde mă simt cu adevărat acasă”, „Viața mea alături de prieteni” – sunt câteva dintre cele mai întâlnite răspunsuri ale rezidenților, atunci când sunt întrebați ce înseamnă pentru ei Westfield.

Gândit, încă de la început, pentru ca oamenii care vor locui în el să aibă o viață în conformitate cu valorile și visurile lor, Westfield a reușit să se distingă în mod pozitiv în peisajul ofertei rezidențiale, atât la nivel local cât și național*.

La ora actuală, Westfield este probabil proiectul rezidențial care oferă cea mai bogată ofertă la nivel național, o mulțime de modele de case individuale spațioase și confortabile, vile de lux ultramoderne și luminoase, cât și noile apartamente Westfield Suites. Spațioase și amplasate într-o structură de tip vilă, pe doar 3 nivele, cu grădină proprie la parter și un parc de peste 2000 de metri pătrați în perimetrul clădirilor, apartamentele Westfield Suites oferă confortul unei case și access la toate facilitățile din cartier, la prețul unui apartament la bloc.

„Un apartament Westfield Suite va fi oferit cadou unuia din cei care,anul acesta, au cumpărat sau vor cumpăra o casă în Westfield. Pentru a putea participa la tragerea la sorți, trebuie ca promisiunea de vânzare – cumpărare să fie semnată până la 31 decembrie 2019”, declară Alina Tomuța, General Manager Westfield.

Datorită calității construcțiilor și facilităților oferite rezidenților, net superioare oricărei oferte imobiliare arădene, comunitatea Westfield a crescut semnificativ de la an la an, ajungând la peste  250 de familii în prezent.

Detalii cu privire la oferta de locuințe, modalitățile de contractare și campania care pune la bătaie un apartament nou până la sfârșitul acestui an, puteți solicita pe Facebook sau la numerele de telefon 0721.22.88.60 / 0721.22.88.61.

*Westfield a fost desemnat Cel mai bun proiect rezidențial din România anului 2018 și proiectul cu Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate, la galele Clubului Profesioniștilor în Imobiliare din România în 2019.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.