DOCUMENT: Gheorghe Falcă, forțat să candideze la președinția Consiliului Județean sau la funcția de primar al Aradului

DOCUMENT: Gheorghe Falcă, forțat să candideze la președinția Consiliului Județean sau la funcția de primar al Aradului

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, este forțat să candideze la președinția Consiliului Județean sau la funcția de primar al Aradului, potrivit unei decizii a Biroului Politic Național al PNL ce datează de la finele anului trecut.

Conform deciziei, „președintele filialei județene a PNL va candida la alegerile locale din anul 2024 la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ.”

Cu alte cuvinte, Gheorghe Falcă va fi nevoit să-și asume candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean, intrând, astfel, în conflict cu actualul președinte, Iustin Cionca, despre care se știe că își dorește să continue în fruntea instituției, sau cu primarul Călin Bibarț, dacă europarlamentarul va opta pentru o candidatură la Primăria Municipiului Arad.

  1. Clar câștigă dl.Cionca. În ciuda gafelor da dovadă de mai multa seriozitate și omenie. Falcă a avut 20 de ani să demonstreze ce avea de demonstrat. Cu excepția primului mandat, s-a pierdut in ceață la capitolul realizări

    Raspunde
  2. Și euforia Mihaela, dragostea mea a ținut până dimineață…

    Raspunde
  3. Falcă a demonstrat suficient în mandatele în care a fost pus primar. Acum, n-ar mai putea face decât să-și scrie declarațiile, dacă vom avea șansa să trăim într-o societate bazate pe adevăr. Nu pe democrație. Că asta e o prostie inventată pentru proști. Oamenii nu sunt egali, nici când se nasc nici când mor.

    Raspunde
  4. adica dupa ce a ingropat Aradul sa îngroape acum si judetul?? nu merci mai bine fara el!!

    Raspunde
  5. lua-le-as neamu in pula la toti trei , amintit mai sus, Flamanzii astia nu mai dispar o data de unde au aparut.. Ospatari , tinichigii , valutisti semi analfabeti…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.