Doi adolescenți, fugiți de la un centru de minori, au cerut ajutor la 112

Doi adolescenți, fugiți de la un centru de minori, au cerut ajutor la 112

Doi adolescenți care au plecat în urmă cu aproape o săptămână de la un centru de minori au cerut ajutorul autorităților printr-un apel la numărul de urgență 112.

„În urmă cu o săptămână, «Andrei și Andreea» (nume fictive) au decis că nu mai vor să stea la centrul de minori unde erau cazați, astfel că din acea zi au hoinărit pe străzile municipiului, în căutarea unui rost. Încă de joia trecută, angajații centrului i-au căutat, însă în zadar. Cei doi copii erau de negăsit. Marți noaptea, în jurul orei 00.45, un apel la 112 ne-a surprins! Era «Andrei» și cerea ajutor! Și-au dat seama că nu sunt încă pregătiți să facă față greutăților vieții”, afirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat de urgență la locul indicat, unde i-a găsit pe cei doi copii. Erau înfrigurați, dar pe chipul lor se putea citi un strop de bucurie. Jandarmii s-au asigurat că cei doi sunt teferi, apoi i-au condus la centrul de minori din care au plecat.

„«Andrei» ne-a promis că nu o să mai plece din centru, recunoscând că și-a însușit lecția dură pe care a primit-o”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.