Doi arădeni cu „ALCOOL la bord”, implicați în ACCIDENTE. Unul dintre ei a fost RĂNIT

Doi arădeni cu „ALCOOL la bord”, implicați în ACCIDENTE. Unul dintre ei a fost RĂNIT

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean au identificat în cursul serii de ieri, doi arădeni care au cauzat accidente din cauza stării lor de ebrietate.

În noaptea de 14/15 mai, pe D.J. 792/B a avut loc un accident grav de circulație, pe fondul consumului de alcool.

Un tânăr de 25 de ani, din Bârsa, a solicitat la domiciliul său un echipaj al ambulanței, întrucât acuza dureri la un picior.

Deoarece povestea acestuia nu era plauzibilă, au fost anunțați polițiștii, care au stabilit că în noaptea de 14 mai, la ora 23:55, tânărul a condus un moped pe D.J. 792/B, între localitățile Cuied și Bârsa.  În momentul efectuării unui viraj pe o stradă lăturalnică a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, după care a căzut.

Tânărul ar fi dus apoi mopedul în curtea locuinței. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul, rănit grav, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

Tot în aceiași seară, în jurul orei 22:30, un nădlăcan de 44 de ani a condus un autoturism pe D.N. 7, în afara localității Nădlac, și în apropierea unei stații PECO a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu bordura care delimitează stația de carburanți de drumul național.

În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolmie de 0,96 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.