Doi arădeni VIOLENȚI, cu numeroase SANCȚIUNI la activ, sunt certați, din nou, cu legea. Unde i-au PRINS polițiștii

Doi arădeni VIOLENȚI, cu numeroase SANCȚIUNI la activ, sunt certați, din nou, cu legea. Unde i-au PRINS polițiștii

Doi arădeni, având un bogat istoric contravențional, se vor alege cu plângeri penale din partea Serviciului Fond Locativ din cadrul Primăriei Municipiului Arad după ce, în mod repetat, au rupt sigiliile de pe căile de acces într-un imobil aparținând Statului Român, aflat în administrarea Consiliului Local Municipal, situat pe strada Grigore Ureche, pentru a se adăposti în respectiva clădire.

Sesizat la numărul de telefon al Dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Arad, cel mai recent incident de acest fel s-a consumat vineri, 17 ianuarie 2020. Cei doi bărbați, având vârste de 38 și 51 de ani, au fost sancționați contravențional pentru pătrunderea în clădire, cu încălcarea normelor legale de acces, respectiv pentru refuzul de a părăsi locația, la cererea organelor de ordine. Ulterior, cei doi au fost evacuați din incintă de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, informează DGPLA.

Încă din anul 2015, pe când își câștiga traiul zilnic uzând de o serie de escrocherii, P.R. (38 de ani), este un personaj violent, cunoscut al polițiștilor locali. Acesta a reușit să acumuleze, numai în intervalul 11-17 ianuarie 2020, un număr de patru procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor însumând amenzi în cuantum total de 2.000 de lei, pentru pătrunderea clandestină în imobilul menționat. Cu 13 ani mai în vârstă, cel de-al doilea ocupant clandestin al imobilului de pe strada Grigore Ureche are, la rândul său, un istoric întunecat. La momentul descinderii echipajelor de ordine publică la adresă, D.V.R. și-a motivat prezența în imobil prin existența unui ordin de protecție emis în octombrie 2019, în urma căruia a fost evacuat din locuință pentru că și-a agresat soția. În cursul lunii ianuarie 2020, pe numele arădeanului au fost întocmite un număr de trei procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor însumând amenzi în cuantum de 1.500 de lei, pentru deteriorarea sigiliilor și pătrunderea în respectivul imobil.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.