Doi bărbaţi ARESTAȚI în apropierea unui parc de distracţii din Paris. Aveau la ei EXPLOZIBIL!

Doi bărbaţi ARESTAȚI în apropierea unui parc de distracţii din Paris. Aveau la ei EXPLOZIBIL!

Doi bărbați au fost arestați în apropierea cunoscutului parc de distracții Foire du Trone din Paris, după ce s-a descoperit că aceștia aveau asupra lor o geantă cu explozibil.

Incidentul a avut loc sâmbătă, cu 20 de ore înaintea carnavalului parizian din Bois de Vincennes (la est de capitala franceză), în contextul în care zona face obiectul unei monitorizări speciale în cadrul planului Vigipirate, la trei luni de la atacurile teroriste din Paris care au provocat 17 victime.

Cei doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 32 de ani, au fost reperați de polițiști în pădure și opriți din cauza unui comportament suspect. Unul dintre ei tocmai cobora dintr-o mașină cu o geantă pe care o ținea cu foarte mare grijă.

După verificări, polițiștii au descoperit în geantă două borcane care conțineau un total de 285 de grame de explozibil. Natura substanței „urmează să fie stabilită”, potrivit declarațiilor agenților de ordine.

Potrivit unor surse apropiate cazului, dosarul nu are nicio dimensiune teroristă în acest stadiu. Anchetatorii încearcă acum să afle la ce intenționau cei doi bărbați să folosească explozibilul.

Foto: parisetudiant.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.