Doi bărbați au fost reținuți pentru contrabandă cu țigări

Doi bărbați au fost reținuți pentru contrabandă cu țigări

Câteva zeci de mii de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiștii arădeni iar doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii arădeni au depistat luni seara, în jurul orei 19, în trafic doi bărbați care transportau cu un autoturism 30.000 de țigări de contrabandă. Cei doi au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pentru contrabandă.

„La solicitarea polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au depistat și oprit în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii emise de autoritățile germane cu privire la care exista suspiciunea că transportă țigări de contrabandă. În fapt, conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani, împreună cu pasagerul din dreapta față, un tânăr de 22 de ani, ambii din Vladimirescu, au fost depistați de polițiști în timp ce transportau cu un autoturism, înmatriculat în Germania, în trei saci de polietilenă, cantitatea de 30.000 de țigarete netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad Lorena Radu.

Țigările au fost confiscate și, în baza probatoriului administrat, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au dispus reținerea celor doi bărbați pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

FOTO: ARHIVĂ (ROL ILUSTRATIV)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.