Mai multe articole din rubrica "" ↑

Doi bărbați care au comis infracțiuni au fost reținuți de polițiștii arădeni

Doi bărbați care au comis infracțiuni au fost reținuți de polițiștii arădeni

Doi bărbați care au comis infracțiuni au fost reținuți în ultimele 24 de ore de polițiștii arădeni.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în seara zilei de 12 octombrie, un arădean de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărului, din municipiu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat, verificările ulterioare stabilind că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii orașului Ineu cercetează un bărbat de 41 de ani, din localitate, care, în ziua de 12 octombrie a.c., ar fi încălcat ordinele de protecție emise pe numele lui la data de 10 octombrie a.c., când și-a lovit tatăl și sora.

Bărbatul avea interdicție de a se apropia de familie și locuința acestora, dar a încălcat aceste prevederi, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.