Doi dintre liderii PNL Arad s-au certat. Ce a urmat a fost penibil…

Doi dintre liderii PNL Arad s-au certat. Ce a urmat a fost penibil…

La vârful PNL Arad, aripa PDL, nu-s toate tocmai la locul lor – vorba cântecului…

Bunăoară, Adrian Ţolea, preşedintele (interimar) al Consiliului Judeţean Arad, şi Eusebiu Pistru, deputat, ar fi „la cuţite”. Cel puţin aşa zice gura lumii, că sunt certaţi!

N-am fi dat crezare poveştii dacă acest lucru nu ar fi ieşit în evidenţă şi la festivalul vânătorilor, de la Bata, manifestare a Consiliului Judeţean Arad (prin Centrul Cultural Judeţean), unde deputatul Eusebiu Pistru nici măcar nu a fost invitat pe scenă. Nu numai că nu a fost invitat, dar Ţolea nici măcar nu l-a amintit printre invitaţii „de marcă” ai evenimentului pe care i-a enumerat la microfon.

Penibilul situaţiei a fost salvat de „Badea Ion”, printr-o glumă, care l-a făcut remarcat pe Pistru în rândul al treilea din mulţime…

  1. newsar iar invartiti in rahat ca sa nu zic cacat

    Raspunde
  2. D-le Danu eu am impresia caci dumneatale chiar mananci ,,cacat,, Asta a fost realitatea se mai cearta oamenii!!!Ce vrei? Ti-e ciuda ca stie presa si lumea? Asa e normal….Nu toti am fost legati la ochi cati am fost acolo….Am vazut cum s-au desfasurat evenimentele si la deschiderea oficiala a festivalului….Poate tu ai vazut prin ceata,sau iti place sa vezi selectiv?? Lingaule…..

    Raspunde
    • Daca ati avea o informatie corecta ati stii si motivul ptr care chipurile ar exista o neintelegere intre cei doi, insa voi aveti un target sa aruncati cu rahat in ventilator ca sa improscati constant cu rahat intr-o singura directie 🙂

      Raspunde
  3. o apa si un pamant tolea si pistru! vai si amar de acesti limpezi la minte, in sensul de goi! prostul nu e prost destul daca nu e si fudul!

    Raspunde
  4. Minciuni gogonate de la ziaristi de doi bani

    Raspunde
  5. Ce gluma buna !!!!! Ha,ha,ha……cei doi sint lideri ??????,auzi Gogule !!!!!!!!

    Raspunde
  6. Mai penibil decât cearta celor doi e că acest articol vine din partea cuiva care a încasat saci de bani de la Ioțcu via Ana Maria Dragoș și Centrul Cultural Județean.
    Când o să ne vorbești despre acești bani, domnule ziarist? Am văzut toți pe aradon și specialarad de câte ori apăreți pe tabelele alea.

    Raspunde
    • Daca te uiti mai atent, nu sunt saci de bani, ci bani marunti, pentru servicii absolut normale, prestate. In plus, apropo de lista aia, eu mai si aduc bani de acasa ca sa fac un festival la Bulci, pe care doi ani l-am facut din resurse proprii, ca nu a mai dat CCJA nici un ban pt. el. Asa ca nu vad care e problema.
      Problema e in alta parte, la Aeroport, la Compania de Apa, la CET (ambele), la SC TOP, la Compania de Transport Public, care colcaie de membri PDL (familii intregi) care taie frunze la caini si iau salarii. Si la CJA e o problema, unde aud ca Tolea si-a adus consilieri care in loc sa munceasca scriu comentarii pe site-urile care nu pupa in fund PDL. Adica pe site-urile care nu raspund la comenzile de partid, nu participa la „vanatoarea de vrajitoare” post Iotcu. Astept cu interes ca Aradeanul Cinstit, alias Aradeanul Vesel sau alte asemenea pseudonime neinspirate, prieten cu specialii Aradului, sa se deconspire. Daca are sange in instalatie, vorba lui Igas, il invit chiar la o cafea. Ce zici, domnule pseudonim, bem o cafă? 🙂

      Raspunde
      • Sunt bani mărunți poate în comparație cu ce am mai văzut prin lista aia, dar pentru orice om normal sunt o grămadă de bani. Ai dreptate, probleme sunt și la companiile alea de care vorbești, probleme care nu cred că vor dispărea prea curând, indiferent că la CJ e Ioțcu, Țolea sau oricare altul. Exemplifică, să știe toată lumea! La fel și în cazul consilierilor lui Țolea, care taie frunze la câini, spune-le numele aici, să vadă toată lumea. Eu am sânge în instalație, stai liniștit, folosesc acest pseudonim din cu totul alte motive, nu să mă ascund de tine. Cafeaua aia o bem când vrei tu.

        Raspunde
        • Astept sa ma suni, nu de alta dar sa te lamuresc ca eu chiar nu am nici o problema in ceea ce priveste CCJA. Dar nici nu pot sa tac cand vad ce se intampla. E adevarat ca in unele cazuri trag numai intr-o parte, dar crede-ma: trag in partea care trebuie! Stiu ca e deranjant pentru voi, dar sa vedeti ce urmeaza!!!

          Raspunde
          • In afara de faptul ca Tifi trece cu catel si purcel la PSD….nimic din ce ar putea urma (a fi dezvaluit) nu ma mai poate mira….

  7. consilier fruntas cionca! sa vedem in cons. de adm. va intra pentru diferenta de la 70 mil. la 50 mil. lei salariu ?

    Raspunde
  8. @cinstitu lu peste 24 septembrie, 2015, 12:25 am

    pai ce e asa de greu? unu e propagandistul de partid Fulias Andrei angajat pe bani publici dupa ce a trecut pe la cele doua ziare ale lui Falca arq si special arad iar al doilea capusarul sef de la apa canal Cionca Iustin. am drepate?

    Raspunde
  9. t0lea are 2 consilieri fulias si cionca doua nulitati !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.