Doi dintre membrii Biroului Politic Municipal al PNL au DEMISIONAT din funcţie!

Doi dintre membrii Biroului Politic Municipal al PNL au DEMISIONAT din funcţie!

Doi dintre membrii Biroului Politic Municipal al PNL Arad au demisionat ca urmare a rezultatelor slabe pe care PNL le-a obţinut, în municipiul Arad, la alegerile europarlamentare.

Este vorba despre Dan Antoci şi Mihai Crişan.

Demisiile celor doi au fost scrise în data de 27 mai 2014 şi depuse, cu număr de înregistrare, la sediul Filialei Teritoriale PNL Arad, în data de 28 mai 2014.

Reamintim că, anterior demisiei celor doi, întreaga conducere a Organizaţiei Municipale PNL Arad şi-a depus mandatul la dispoziţia Biroului Politic Judeţean al Partidului, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare de la alegerile europarlamentare.

  1. deci,au demisionat dintr-un birou demisionat,prin urmare sunt….

    Raspunde
    • Precizez ca Presedintele Organizatiei Municipale al PNL a depus mandatul dumnealui si al biroului la dispozitia BIroului Judetean al PNL fara sa organizeze o sedinta de Birou Municipal spre a cosulta membrii biroului sau poate a facut-o fara ca eu si D-nul Dan Antoci sa fim invitati. Eu si D-nul Dan Antoci ne-am dat demisia i scris care nu are nici o legatura cu hotararea unilaterala a D-lui Galis si a celorlalti membrii ai Biroului

      Raspunde
  2. Draga Orlando,
    nu pot decat sa-ti multumesc pentru simpatia pe care o arati organizatiei municipale a PNL din care si eu fac parte, dar o stire trebuie transmisa cat mai exact si cu cat mai putine interpretari din partea autorului – si tu ca un ziarist valoros si cu experienta in bransa asta – stii asta mai bine decat mine. Prin urmare Domnul Presedinte Florin Galis stiu ca si-a depus mandatul si nu demisia – despre ceilalti membrii din conducerea BP al PNL mun Arad nu stiu nimic – poate tu ai dreptate ca si-au depus si ei mandatul. Eu si domnul Crisan suntem singurii care ne-am depus demisiile. Demisia este actul unilateral statutar prin care cineva poate renunta la functiile din partid. Depunerea mandatului nu inseamna demisie si nici nu stiu exact ce inseamna atata timp cat aceasta depunere de mandat nu este prevazuta in statutul PNL. Sa-i raspund acum si domnului „turmentatu” noi nu ne-am dat demisiile dintr-un birou demisionat pt simplul motiv ca membrii biroului politic al organizatiei municipale Arad a PNL NU si-au dat demisia cu exceptia celor doi : Antoci si Crisan.

    Raspunde
    • D-le Antoci, eu nu am facut decat sa prezint ceea ce ni s-a comunicat.
      Luni, ni s-a comunicat ca intregul Birou Municipal si-a depus mandatul la dispozitia forului superior judetean. E un comunicat de presa in acest sens.
      Celelalte probleme, de respectare a statutului, pot fi reclamate de parti si fiti convins ca le vom da curs, in primul si in primul rand pentru o corecta informare a opiniei publice.
      Va multumim pentru precizari si suntem onorati sa va avem printre cititori!

      Raspunde
  3. La cum stau lucrurile la nivel central,Organizatia Municipala a PNL are toate sansele sa-l aiba subordonat pe Falca si sa devina cea mai puternica organizatie PNL din tara. Ironia sortii…

    Raspunde
  4. Felicitari pentru atitudine domnilor, asta este diferenta dintre acesti 2 distinsi liberali si cersetorul de Galis , cu echipa lui de hahalere si vuvuzele resapate.

    Raspunde
  5. Daca in Arad mai exista onoare si verticalitate …. nu e totul pierdut … mai avem o sansa si va trebui sa luptam pt ea. Sacrificiul acestor domni si al altora ca ei pt ca mai exista cu siguranta ne obliga sa le demonstram ca nu a fost in zadar ….

    Raspunde
    • ce sacrificiu? ce prostii vb? ei fac parte din gasca lui Ciupe care a tras PNL in jos la Arad! rusine!

      Raspunde
      • Nu stiu despre ce gasti vorbiti, stiu doar ca m-am intalnit cu Dl. Antoci acum vreo doua saptamani si vorbea frumos despre PNL … de aceea eu una consider ca a facut o greseala demisionand … dar vazand cum i se adreseaza colegii de partid ca dumneavoastra poate chiar a facut bine … nu-l meritati !

        Raspunde
  6. daca gasca lui ciupe este asa puternica ar trebui sa li se dea conducerea organizatiei municipale daca se vor rezultate in P.N.L.arad

    Raspunde
  7. Hic, si eu cu cine votez? 29 mai, 2014, 12:46 pm

    Din cate se vede PNL Arad va intre sub papucul lui Falca. Conducerea PNL Arad este de acord (poate sunt nevertebrate sau poate au ceva de castigat sau de pierdut).
    Intrebarea este: poate electoratul liberal sa-l sustina la Arad pe Falca? Nu! Poate sa inghita fuziunea si asocierea cu PDL in ideea salvarii ipotetice de un pericol impotetic reprezentat de PSD? Nu!
    Daca ar alegeri locale, votantii liberali il vor vota pe Falca? Nu!
    Rezultatul este ca un numar mare de oameni nu mai au cine vota, si un numar mai mic, tolerant la jegul reprezentat de asocierea PNL – PDL, vor mari cu putin scorul PDL la Arad.
    Pentru cei care raman fara optiunea liberala se va infiinta (fiindca este o nisa in oferta electorala) un nou partid care sa reprezinte liberalii care NU tin neaparat sa fie la guvernare (99% din electorat nu este la guvernare, el urmand sa traiasca in tara asta cum poate, fara a beneficia de privilegiile faptului ca niste politruci sunt sau nu la guvernare), care nu vor sa-l sustina nici pe Ponta si nici pe Blaga, nici pe Falca si nici pe Galis etc.
    Pana atunci multi vor simti ca au luat o muie de partidul pe care tocmai l-au votat la europarlamentare.
    In plus manevrele astea vor sustine, prin excluderea celor care nu vor sa se asocieze formal cu PDL, PSD-ul!
    Pentru muia asta eu imi voi aduce aminte la prezidentiale ca partidul esta ma ia de prost, ma ia de sluga (fiindca decide mandatul meu fara sa se consulte cu mine in niciun fel si fara macar sa incerce sa para ca ii pasa de parerea mea) si ma vor determina sa nu votez niste infecti care se cred stapani pe tara asta si pe viitorul meu in ideea ca daca nu-i votez va ajunge Ponta si va fi rau. Pai ce mi-e unu ce mi-e altul, daca eu sunt pentru ei doar o sluga, un obiect pe care il muti cum ai chef, cand ai chef, dupa poftele tale mari si multe?!

    Raspunde
  8. D-nule ( d-na) Cali trebuie sa va contrazic , Antoci si Crisan fac parte din echipa adevaratilor liberali , asa cum este si Ciupe.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.