Doi egipteni opriţi la frontieră

Doi egipteni opriţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat la acest sfârşit de săptămână doi bărbaţi de origine africană, din Egipt, care intenţionau să treacă ilegal frontiera româno-ungară pentru a ajunge în Spaţiul Schenghen, folosindu-se de documente false de identitate.

În data de 07.11.2015, ora 23.05 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca turişti într-un autocar înmatriculat în România, doi bărbaţi, care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate emise de autorităţile din Bulgaria.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente valabile, acestea fiind false, motiv pentru care persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări. În urma cercetărilor, lucrătorii noştri au constatat că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni egipteni, în vârstă de 26 şi respectiv 54 de ani.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor şi efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.