Doi tineri au murit într-un accident lângă Fântânele. Șoferul nu avea permis de conducere!

Doi tineri au murit într-un accident lângă Fântânele. Șoferul nu avea permis de conducere!

Doi tineri au decedat, miercuri dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Fântânele. Pentru scoaterea din maşină a celor două victime a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad.
Din primele informaţii oferite de Poliţie, reiese faptul că şoferul autoturismului, care nu poseda carnet de conducere, a pierdut controlul volanului, moment în care maşina a intrat pe contrasens după care s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Şoferul avea 26 de ani iar pasagerul 18 ani. Ambii au decedat pe loc.
„Accidentul a avut loc, în jurul orei 06.15, la ieşirea din localitatea Frumuşeni spre Fântânele. Şoferul, un tânăr de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, autoturismul condus de acesta intrând într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului atât acesta cât şi pasagerul din maşină au decedat. Din primele verificări, se pare că tânărul de la volan nu avea carnet de conducere”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.