Doi tineri reținuți de polițiști pentru furt calificat

Doi tineri reținuți de polițiști pentru furt calificat

Doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat.

Polițiștii Orașului Sebiș împreună cu cei ai Secției 9 Rurală Sebiș au identificat în data de 20 ianuarie cinci persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, din localiățile Buteni și Sebiș, bănuite de furt calificat pe raza localităților Buteni, Chisindia, Holdiș și Slatina de Criș.

Din cercetări a reieșit că doi tineri, de 20 respectiv 23 de ani, ambii din orașul Sebiș ar fi sustras în noaptea de 19/20 ianuarie, 8 acumulatori auto de pe utilaje agrigole parcate în fața unor imobile din  Buteni, Chisindia, Holdiș și Slatina de Criș.

Totodată, în aceeași noapte, alți 3 tineri, de 15 ani, din localitatea Buteni, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din localitate, de unde ar fi sustras  mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit părților vătămate.

Cei doi tineri, de 20 și 23 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunerea luării unei măsuri preventive.

La activitate au participat și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Sebiș.

Foto: IPJ Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.