Doi în unu la Expo Arad: „Gardenia” şi „Estival” s-au contopit în Târgul Primăverii

Doi în unu la Expo Arad: „Gardenia” şi „Estival” s-au contopit în Târgul Primăverii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 24-27 aprilie 2014, la Complexul Expozițional EXPO Arad, sub un concept nou – Târgul Primăverii.

În cadrul evenimentului se va desfășura cea de-a XV-a ediție a târgului de flori și grădinărit „Gardenia”, precum și cea de-a XI-a ediție a Târgului de Turism – Estival, unele dintre cele mai importante manifestări de profil din Vestul țării.

Exclusivitatea evenimentului constă în organizarea primei ediții a târgului internaţional de vânătoare și pescuit, în cadrul căruia se vor expune articole și echipamente de vânătoare și pescuit, echipamente camping, precum și oferte de turism pentru vânătoare și pescuit.

Târgul Primăverii are la bază un concept strategic de renaștere a unor evenimente cu tradiție pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Ca orice manager care este în continuă luptă cu modificările și tendințele actuale, am luat decizia de a «înviora» cele două târguri, Gardenia și Estival, sub o nouă înfățișare, care să consolideze specificul acestor evenimente. Astfel, s-a născut necesitatea de a contopi și o altă branșă, cea de vânătoare și pescuit, în scopul de a da un surplus întregului concept, a declarat Adrian S. Negrău, directorul general al CCIA Arad.

În cadrul evenimentului sunt așteptați peste 5.000 de vizitatori din țară și străinătate. În ceea ce privește succesul acestui eveniment, organizatorii se bazează pe varietatea de produse și servicii expuse în cadrul târgului și pe experiența și profesionalismul echipei de organizare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.