DOLIU în showbiz-ul românesc! A MURIT de tânără și a lăsat în urmă multă durere

DOLIU în showbiz-ul românesc! A MURIT de tânără și a lăsat în urmă multă durere

O tânără frumoasă și extrem de talentată a plecat dintre noi, lăsând multă durere în sufletul rudelor și a tuturor celor care au cunoscut-o.

Cristina Hohan, cunoscut make-up artist care a lucrat cu multe vedete, trăia în Iași și era apreciată la nivel național și internațional pentru munca și talentul său. Ea s-a dus însă, mult prea repede, după o luptă cu o boală foarte gravă, pe care o descoperise de puțin timp.

După aflarea cumplitei vești au început să curgă sute de mesaje de condoleanțe și de adio pe pagina ei de Facebook.

„Dedic reuşita deplină a celei de-a 18-a ediţii a Soirees de la Mode memoriei bunei mele prietene, excelentului make-up artist care a fost CRISTINA HOHAN, plecată dintre noi în dimineaţa zilei de ieri. Era tânără, talentată până la artistic, plină de viaţă cum rar am întâlnit, frumoasă într-un registru aparte, trăia o autentică superbă poveste de dragoste, de o căldură unică, un spirit intens şi căutător, apropiindu-se în ultimele momente ale scurtei ei vieţi, în rapida sa agonie, de spiritualităţi înalte. Sper ca măcar îngerii să aibă mai multă grijă de ea. Merită pe deplin. Sunt trist şi tăcut până la lacrimi. Dumnezeu să o odihnească. Adio, bună prietenă!, este mesajul postat de bunul ei prieten, criticul de modă Alin Gălățescu,

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.