Doliu în lumea artiștilor din România! A MURIT la puțin timp după ziua ei… Ultimul MESAJ adresat apropiaților

Doliu în lumea artiștilor din România! A MURIT la puțin timp după ziua ei… Ultimul MESAJ adresat apropiaților

Patricia Țeicu s-a stins, după o îndelungată suferință, la numai 41 de ani, împliniți în urmă cu câteva zile. În 29 iulie și-a sărbătorit ziua de naștere iar ieri a pierdut lupta cu viața.

Fiica compozitorului Marius Ţeicu a fost internată o lungă perioadă la Spitalul Fundeni, unde a fost tratată pentru leucemia de care suferea.

Aceasta a trecut inclusiv printr-un transplant medular, însă evoluţia nu a fost cea aşteptată, în urma curelor cu citostatice Patricia pierzând mult în greutate.

În ultimul mesaj postat pe Facebook a certut ajutorul prietenilor: „Dragi prieteni, iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi. Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta, fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale. Va multumesc mult de tot pentru tot. Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central, cel de la Victoriei, de pe Str. Doctor Felix, mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni, sectia de Transplant Medular. Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.