DONEAZĂ 50 de lei pentru PEDITEL, primul call-center MEDICAL pediatric GRATUIT din România

DONEAZĂ 50 de lei pentru PEDITEL, primul call-center MEDICAL pediatric GRATUIT din România

Echipa PEDITEL, primul call-center medical pediatric gratuit din România, și-a propus ca începând de anul viitor să dubleze linia de gardă permanentă, care este suprasolicitată în acest moment, cu peste 150 de apeluri pe zi. Dar pentru îndeplinirea acestui scop e nevoie de ajutor. Puteți ajuta, donând suma de 50 de lei pe Bursa Binelui.

Iată care este apelul celor de la PEDITEL 1791:

„Dragă prieten,

NU este durere mai mare pentru un părinte decât durerea copilului său. NU este frustrare mai mare pentru un părinte decât neputința de a-l face bine pe cel mic, când se simte rău. NU este umilință mai mare pentru un părinte ca atunci când, în miez de noapte, are nevoie de un sfat medical avizat și trebuie să aștepte pe coridoarele unui spital unde situația lui nu este o prioritate.

Anual în România ajung în unitățile de primiri urgențe, la nivel național, peste 550000 de copii. 95% dintre cazuri sunt urgențe medicale. Timpii mari de așteptare, până la 6 ore, lipsa personalului medical și lipsa calității serviciilor publice, precum și dragostea necondiționată pentru copii au dus, în 2014 Fundația Părinți din România să creeze primului call-center medical  pediatric gratuit din România, PEDITEL 1791.

După aproape 4 ani, am ajutat gratuit și necondiționat peste 87.000 de copii din toată țara, dintre care peste 53.000 doar in 2017. Adică 10% din numărul total de copii, care ajung anual în unitățile de primiri urgențe din țară.

Acum avem nevoie de tine. Doneaza 50 lei pe Bursa Binelui si donatia ta va fi dublata daca suntem in primele 3 proiecte. MOMENTAN SUNTEM PE LOCUL 1

Doneaza 50 lei AICI http://bit.ly/2igP0Au

Suntem primul suport real de informare și consiliere medicală pentru familiile din România.

Cei 15 medici specialiști și primari PEDITEL 1791 oferă sfaturi medicale cu calm, răbdare, cu empatie și profesionalism.

n 2018 ne-am propus să dublăm linia de gardă permanent, care este suprasolicitată în acest moment, cu peste 150 de apeluri pe zi.

PEDITEL 1791 va fi în 2018 cel mai mare serviciu medical pediatric din România, cu peste 120.000 de cazuri rezolvate.

Vin sărbătorile, ajută-ne să-l aducem pe Moș Crăciun și împreună să ajutăm peste 100.000 de copii în 2018.

Fii și tu Moș Crăciun, pentru sănătatea copiilor din România.

Inițiativa noastră, unică în lume, ar fi fost imposibilă fără ajutorul #OamenilordeBine care ne-au ajutat financiar să schimbăm finalul nefericit al poveștii sistemului public de sănătate din România. 

Cu 10 lei ajutăm medical un copil și lunar peste 5.000 de copii.

Ajută-ne să ajutăm! Pentru că stă în puterea noastră să #FacemBine!

Doneaza 50 lei AICI http://bit.ly/2igP0Au

Suntem primul suport real de informare și În numele copiilor din România, echipa medicală PEDITEL 1791 îți mulțumește.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.