Dorel Căprar: „Abuzurile din Primăria Sebiş trebuie să înceteze imediat!” Secretarul instituției, ACUZAT de comiterea unor ILEGALITĂȚI

Dorel Căprar: „Abuzurile din Primăria Sebiş trebuie să înceteze imediat!” Secretarul instituției, ACUZAT de comiterea unor ILEGALITĂȚI

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, acuză aparatul funcţionăresc al Primăriei Sebiş de comiterea unor ilegalități, în speţă pe secretarul instituţiei, Lavinia Sârb, care de mai bine de o săptămână refuză să elibereze referatul de încetare a mandatului de edil local a lui Gheorghe Feieş.

Juridic, fără întocmirea acestui referat justificativ, Prefectura nu poate emite, conform legii, ordinul de încetare a mandatului primarului. PSD Arad remintește faptul că, primarul PNL în exerciţiu, Gheorghe Feieş, a fost declarat incompatibil printr-o hotărâre definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Prin urmare, în mod procedural, după eliberarea acestuia din funcţie se vor organiza alegeri pentru ocuparea fotoliului de primar

„Abuzurile din Primăria Sebiş trebuie să înceteze iar legalitatea procedurală necesită a fi restabilită de urgenţă. Feieş şi oamenii săi se folosesc în mod barbar de anumite vicii de procedură administrative pentru a întârzia eliberarea sa din funcţie. Referatul justificativ trebuia redactat deja de mult pentru ca Prefectura Judeţului să poată emite ordinul de încetare a mandatului. Nu sunt practici noi, iar PNL ne-a obişnuit în ultima vreme cu asemenea încălcări flagrante ale legislaţiei, şi mă refer aici, atât la cei care conduc Primăria Arad cât şi la etajul de vârf al CJA. Am ajuns în situaţia ridicolă în care există o hotărâre definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cetăţenii revoltaţi din Sebiş ne sesizează zilnic starea de fapt, iar de pe acum fostul edil se cramponează în mod absurd de putere prin întârzierea procedurilor. Ştiu un lucru clar, legea trebuie respectată iar funcţionarii primăriei Sebiş, plătiţi din banii contribuabililor, e necesar să îşi facă datoria în mod corect!”, spune deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Loading...
 1. Domnule DOREL CAPRAR , nu cerd ca esti cel mai in masura sa vorbesti de adevar si lege….voi toti din PSD nici macar nu aveti dreptul sa rostiti aceste cuvinte.

  Raspunde
 2. PROPUNERE: CE-AR FII DACA L-AM IMPAIA PE FEIES?

  Raspunde
 3. PSD duce tara in dezastru. iar tu in afara de minciuni si prostii nu stii nimic.

  Raspunde
 4. Decizia instantei este definitiva. Cramponarea domnului Feies pentru cateva zile ilegale in plus nu ii ajuta pe locuitori si in nici un caz nu ajuta partidul din care face parte.

  Raspunde
 5. Nerespectarea Hotararilor judecatoresti definitive, este fapta penala. De ce nu-i faceti plangere penala, voi PSD ?

  Raspunde
 6. unii mai penali ca altii. PSD si PNL aceeasi mizerie

  Raspunde
 7. hei……da…voi…..astia de vreti sa muscati…..nu vedeti osu…aaaa nu aveti cu ce….mda …ma gandeam eu…ati fi muscat de mult ….dar….nu mor caii cand vor cainii….huuuuoo ca va ramane la toti osu….

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.