Dorel Căprar: „Avem de-a face cu un Partid Zero care sprijină un Guvern Zero”

Dorel Căprar: „Avem de-a face cu un Partid Zero care sprijină un Guvern Zero”

Deputatul Dorel Căprar a afirmat într-o conferință de presă că PSD şi-a făcut datoria față de cadrele medicale și profesori şi le-a arătat respectul cuvenit acestor oameni deosebiți.

„Luni, am acordat în Camera Deputaţilor, împreună cu colegii mei, parlamentarii PSD, un vot extrem de important ce prevede creşterea cu 15% a salariilor din educaţie şi sănătate şi cu 25% a angajaţilor CNAS. Ne-am făcut datoria față de cadrele medicale și profesori şi am arătat respectul cuvenit acestor oameni deosebiți prin votarea OUG 20/2016”, a afirmat deputatul social-democratDorel Căprar.

Majorarea salarială de 15% se va aplica și personalului din inspectoratele școlare, în această categorie fiind inclus și personalul administrativ. De asemenea, angajaților din sistemul de asistență socială le vor fi mărite salariile în medie cu 15%, potrivit unui alt amendament adoptat.

„Într-o atitudine de totală sfidare faţă de oamenii care ne salvează viețile şi cei care ne educă copiii, parlamentarii PNL au decis să absenteze de la vot, arătându-şi pe faţă dispreţul faţă de aceste categorii profesionale. Oamenii din această ţară nu au nevoie nici de circuri pre-electorale sau mitinguri fantomă de genul celor orchestrate de PNL, ci de un program de guvernare concret, care să ducă la creștere economică şi să permită cât mai multor români să acceadă în clasa de mijloc. Chestiuni pe care parlamentarii PNL nu le împărtăşesc, fiind mult prea ocupaţi de organizarea de mitinguri electorale cu mesaje toxice. Printre ei, evident, deputaţii de Arad, Pistru şi Şcheau a căror singură «strategie politică» este propaganda neargumentată anti-PSD. De fapt, avem de-a face cu un Partid Zero care sprijină un Guvern Zero și care încearcă să îi înşele pe români că vor trăi mai bine într-o Românie condusă de un guvern-combinație între miniștrii «tehnocrați» incompetenți de acum și oamenii din guvernările Băsescu-Boc, care se regăsesc cu generozitate pe listele PNL. Să știți domnilor deputaţi de dreapta că medicii și profesorii nu sunt nici pomanagii, pentru că asta nu este o pomană electorală ci o recunoaştere a meritelor unor oameni care muncesc cinstit şi dedicat în societatea românească”, a declarat deputatul Dorel Căprar.

  1. Felicitari !!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.