Dorel Căprar: „Bibarț ar trebui să finalizeze stadionul UTA, nu să rostogolească minciunile lui Falcă“

 Dorel Căprar: „Bibarț ar trebui să finalizeze stadionul UTA, nu să rostogolească minciunile lui Falcă“

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, susține că la Primăria Arad s-au schimbat șefii, dar năravurile ba!

De când a preluat interimatul, Călin Bibarț adoptă aceeași tactică a minciunii, moștenită de la Gheorghe Falcă, spune liderul social-democrat. În loc să finalizeze stadionul UTA, așa cum au promis arădenilor de aproape zece ani, Falcă, Bibarț și ceilalți liberali încearcă să scape de responsabilitate, dând vina pe Guvernul României.

„Ne așteptam ca domnul Bibarț să aducă o schimbare în modul de lucru al Primăriei Arad, să demonstreze că e în stare să conducă această instituție, dacă tot face eforturi disperate pentru a fi desemnat candidat din partea PNL Arad. Din păcate, Bibarț a preluat și năravul fostului primar Gheorghe Falcă și rostogolește aceeași minciună în ceea ce privește stadionul UTA, care trebuia să fie finalizat de vreo trei-patru ani, așa cum au promis cei de la PNL. În loc să pună la lucru firma care trebuia să finalizeze acest stadion, Bibarț dă vina pe Compania Națională de Investiții, dezinformând din nou arădenii cu privire la acest proiect. Îi reamintim domnului Bibarț, că în toamna anului trecut, cei de la CNI au transmis public faptul că nu pot să monteze nocturna, fără a fi finalizate tribunele, la fel cum nu pot realiza noul gazon, atâta timp cât pe acel loc sunt utilajele care lucrează la tribune. De fapt, Primăria Arad trebuie să finalizeze partea sa de investiție, să facă recepția acelor lucrări, după care să predea stadionul, liber de orice sarcini, către Compania Națională de Investiții, care va realiza lucrările la nocturnă, gazon și zona media, așa cum a promis”, afirmă Căprar.

„Îi cerem primarului interimar Bibarț să lase deoparte campania electorală, să se apuce de treabă și să finalizeze stadionul în acest an, așa cum a promis în fața arădenilor de nenumărate ori. Imediat primăria va finaliza partea sa din acest proiect, îl asigurăm pe interimarul Bibarț că și Compania Națională de Investiții se va ține de cuvânt și va realiza investițiile asumate“, declară deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

Loading...
  1. bibart, falca, caparar, indiferent cine, voi sunteti acolo de atatia ani si nu sunteti instare sa scoateti centura din Gai care traverseaza cartierul de mai bine de 20 de ani, sa mergeti in Oradea sa vedeti centura in regim de autostrada, sunteti penibili toti la un loc, pe cand veti scoate centura pe camp? sau o sa mai stea 20 ani sa treaca prin mijlocul cartieryului Gai

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.