Dorel Căprar, despre Gheorghe Falcă: „Este MEGA-NESIMȚIT!”

Dorel Căprar, despre Gheorghe Falcă: „Este MEGA-NESIMȚIT!”

Deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că primarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, este mega-nesimțit.

Dorel Căprar a reacționat ca urmare a faptului că în ședința Consiliului Local Municipal Arad, care a avut loc în această dimineață, Gheorghe Falcă ar fi spus despre Adi Todor, liderul de grup al consilierilor PSD, că este „nesimțit”.

„Cred că după 12 ani de primărie și atâția ani de politică dânsul e mega-nesimțit”, a spus Căprar despre Falcă.

Acesta a afirmat că atitudinea critică a consilierilor PSD în Consiliul Local Municipal nu se va schimba în fața proiectelor megalomanice ale primarului Falcă.

Prezent alături de Dorel Căprar în conferința de presă, Adrian Todor a explicat de ce consilierii PSD s-au opus împrumutului de 20.000.000 de euro pentru regenerarea urbană. El a explicat că nu consideră oportun un asemenea împrumut, în condițiile în care Aradul are, la 1 iulie 2016, un excedent bugetar de peste 30.000.000 de euro, după cum nu i se pare oportună nici investiția legată de parcări, care vor fi ulterior concesionate.

Aici a intervenit și Dorel Căprar, care a spus că Aradul nu are nevoie de un nou Parktronic. „Se vor folosi bani publici pentru aceste parcări, care vor fi concesionate pe urmă pe la vreo firmă de casă, cu conturile în Bali sau Panama”, a spus Căprar.

În finalul conferinței de presă, Anca Stoenescu a vorbit și despre patinoar, unde municipalitatea intenționează să investească 1 milion de euro pentru a-l transforma în teren de sport multifuncțional. Aceasta a declarat că nu poate să voteze alocarea unui milion de euro pentru un obiectiv neutilizabil.

  1. Caprare, te-ai suparat ca nu esti tu in vreo firma din aia in Bali sau Panama? Lasa ca te iarta Falca, nu degeaba te-a tinut atatia ani in varful PSD cat sa-si faca el treaba, pe principiul idiotii cu circul, iar el cu afacerile!

    Raspunde
  2. lasa frate aia 30 de milioane de euro! tu uiti ca vine iarna si CETul e in buda? de unde crezi ca va lua bani sa nu muriti de frig la iarna si va va spune CA EL A SALVAT IAR SITUTATIA UNUI CET MENEGERIAT DE OAMENII LUI?

    Raspunde
  3. Daca Caprar ar stapanii vreun subiect (lucru imposibil precum vedem) ar stii ca si astazi la blocuri exista locuri de parcare concesionate locuri facute din bani publici, iar firma care gestioneaza azi aceste locuri de parcare este Recons, care e firma primariei, nicidecum una de casa. Inca o dovada a faptului ca Caprar si PSD-istii habar nu au ca de obicei despre ce se vorbeste in propozitie.

    Raspunde
    • Nimeni nu are vreo pretentie de desteptaciune de la Caprar, dar ilustrele minti care il conjoara??? In poza il vedem pe profesorul Todor, economistul Chesa, administratorul Varcus, si spagara Anca. Apai nici unul dintre ei nu il consiliaza pe bietul Dorel. Pai se poate asa ceva mai baieti (si o spagara)?

      Raspunde
  4. Așa, Falcă! Prăjește-i pe arădeni că oricum nu au minte. În urma ta pustiu rămâne, vorba cântrecului lui Doru Stnăculescu. (Constantine ți-a zis mama, Constantine ține seama, Fetele de la oraș, Or fi bune or fi zâne, În urma lor pustiu rămâne, Ai grijă să nu răcești)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.