Mai multe articole din rubrica "" ↑

Dorel Căprar, despre Gheorghe Falcă: „Nu are decât o singură variantă: Să îşi prezinte DEMISIA!”

Dorel Căprar, despre Gheorghe Falcă: „Nu are decât o singură variantă: Să îşi prezinte DEMISIA!”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad consideră că primarul Gheorghe Falcă „ar trebui să demisioneze, după ce acesta s-a jucat în ultimele zile cu declaraţii contradictorii privind cererea de a primi refugiaţi la Arad, aruncând cu laşitate responsabilitatea asupra prefectului judeţului, în încercarea de a muşamaliza subiectul”.

„Este prea târziu ca Gheorghe Falcă să mai recurgă la trucuri ieftine, în momentul în care s-a generat deja un curent public de opinie în Arad, care îi cere demisia pentru abordarea iresponsabilă în problema refugiaţilor. Documentele purtând semnătura sa sunt peste tot în presă, pe internet iar acum este inutil să mai retracteze faptul că a solicitat primirea de refugiaţi la Arad, paragraf care se regăseşte în dosarul de candidatură al Aradului pentru Capitală Europeană a Culturii. Cu alte cuvinte când a minţit? Când solicita cota de 15% din refugiaţii primiţi de România doar pentru a forţa câştigarea titlului de Capitală Europeană a Culturii sau acum, când spune că sunt zvonuri şi se spală pe mâini încercând să deturneze chestiunea în zona Prefecturii”, a declarat Căprar.

„Nu are rost să amintesc cât de mult pierde Aradul ca imagine de pe urma acţiunilor sale iresponsabile.Când o să înţeleagă acest personaj că nu poţi vorbi în mod total deplasat în numele unei comunităţi iar apoi să nu mai ai responsabilitatea propriilor tale acţiuni. Pentru o problemă de o asemenea gravitate era absolut necesar să convoace un referendum local. Poate practici precum cea a primarului merg în PNL, care ne-a obişnuit cu jocuri politice mizerabile, de tipul care pe care, când vine vorba despre desemnarea unor candidaturi în interiorul partidului, dar arădenii sigur nu vor tolera minciuna şi demagogia. Nu are decât o singură variantă: Să îşi prezinte DEMISIA!” – a mai spus deputatul Dorel Căprar.

 

 

Loading...
  1. Am o întrebare pt Dorel Caprar, fiind președinte PSD Arad, si reprezentând o organozatie: ce a făcut, concret , Braica , pt ca a ajuns in funcția de ministru secretar de stat(ex).? Ce actiuni concrete, inainte de a fi Caprar deputat. Nu am vazut NIMIC! Daca nu a facut, de ce a fost susținuta de către președintele organizației? Nu am vazut o in campanie pe nici o strada sa împartă Tavi sau pixuri cu :” votați Dorel caprar!” Sa nu vb de actiuni mai ample , actiuni medicale care au fost organizate de O DOAMNA , din PSD , nu de Braica!!! Alte actiuni?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.