Dorel Căprar: „În societatea românească trebuie să primeze interesul naţional, stabilitatea politică, dar şi raţiunea şi onoarea”

Dorel Căprar: „În societatea românească trebuie să primeze interesul naţional, stabilitatea politică, dar şi raţiunea şi onoarea”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad, consideră gestul lui Victor Ponta de a-şi depune mandatul de premier împreună cu cel al Guvernului drept un act de onoare, un gest politic responsabil.

„Consider că în societatea românească trebuie să primeze interesul naţional, stabilitatea politică dar şi raţiunea şi onoarea. Victor Ponta şi Guvernul pe care l-a condus lasă ţării o situație economică și socială mult mai bună decât cea pe care a preluat-o. Am redat pensiile tăiate ilegal, am indexat pensiile cu rata inflaţiei, am făcut dreptate bugetarilor prin reîntregirea salariilor, am majorat salariul minim pe economie, am redus TVA la produsele alimentare de la 24% la 19%, am redus cota de TVA de la 24% la 20%. Cred că aici este cea mai mare diferenţă între noi şi fosta guvernare. După cum singur a precizat premierul, suferința oamenilor nu trebuie să degenereze «în jocuri politice, jocuri de putere, cu efecte negative imposibil de anticipat».”

Dorel Căprar a mai adăugat: „Nimeni nu are dreptul moral să dea curs unei strategii de guvernare ce ar presupune eliminarea măsurilor pozitive sociale şi economice întreprinse de actuala coaliţie guvernamentală. Am demonstrat că facem politică şi guvernăm pentru oameni, urmărind cu prioritate ca aceştia să resimtă efectele creşterii economice în propriile buzunare. Asta nu presupune că trebuie să fii surd sau orb atunci când oamenii își strigă nemulțumirea în stradă, cu privire la o tragedie naţională care ne-a afectat profund pe toţi. E un principiu pe care ni l-am asumat cu toţii la Congres, în momentul în care am decis să producem o ruptură totală faţă de trecut, faţă de vechiul model de a face politică. În condiţiile în care PSD a scos ţara din recesiune, preşedintele României trebuie să dea dovadă de responsabilitate, în momentul în care va nominaliza un nou premier, respectând Constituţia şi voinţa unui popor care a optat în alegeri pentru social-democraţie.”

  1. merg sa vomit.onoare?demnitate?

    Raspunde
  2. respect pt dl ponta pt gestul facut dar nu consider ca el este vinovatul pentru ceea ce s-a intamplat

    Raspunde
  3. Caparare…devi tot mai gretos !!!! mars ma!
    Acum o dai tu cu interesul national? mai merg o data sa vomit, te pun sa-mi platesti masa azi ca o vomit – mare nesimtit mai esti ma!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.