Dorel Căprar: „Mă bucur că în ultima perioadă, am avut prilejul să anunţăm foarte multe veşti bune pentru români şi pentru arădeni”

Dorel Căprar: „Mă bucur că în ultima perioadă, am avut prilejul să anunţăm foarte multe veşti bune pentru români şi pentru arădeni”

Deputatul Dorel Căprar s-a arătat, într-o conferinţă de presă, satisfăcut de faptul că a putut, în ultima perioadă, să dea veşti bune cetăţenilor.
„Mă bucur că în această perioadă, în preajma sfintelor Paşte, avem multe veşti bune pentru români, pentru arădeni. Astăzi nu vom răspunde atacurilor venite din partea adversarilor noştri politici, pentru că nu ar fi frumos. Totuşi, cum primăvara este un anotimp al înnoirii, este şi un moment al unor analize. Mă bucur că în ultima perioadă, am avut prilejul să anunţăm foarte multe veşti bune pentru români şi pentru arădeni. Am continuat să facem dreptate românilor, să plătim drepturile obţinute în instanţă de bugetari. Am reuşit noi măriri salariale, în domenii ca învăţământul şi asistenţa socială. Am reuşit să devansăm reducerea TVA la produsele agro-alimentare, de la 24% la 9%, iar de la 1 iunie, alimentele se vor ieftini semnificativ. Mai mult, potrivit noului Cod Fiscal, TVA va fi redus de la 24% la 20% începând de la 1 ianuarie. Este o bucurie pentru noi, ca parlamentari, să susţinem aceste măsuri, care ne dau dreptul să stăm cu capul sus în faţa cetăţenilor. Încă o dată, PSD dovedeşte că este aproape de oameni! Tuturor arădenilor le doresc un Paşte Fericit alături de cei dragi!”, a declarat Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

  1. ma-s bucura sa nu va mai vad, macar o vreme…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.