Dorel Căprar: „Noi veşti bune privind refacerea şi modernizarea infrastructurii de transport a judeţului Arad”  

Dorel Căprar: „Noi veşti bune privind refacerea şi modernizarea infrastructurii de transport a judeţului Arad”   

Deputatul PSD Dorel Căprar afirmă că Guvernul PSD priveşte în mod integrat întreţinerea şi dezvoltarea infrastructurii rutiere şi feroviare la nivel naţional iar Aradul ocupă un loc prioritar în preocupările cabinetului Grindeanu.

Liderul social-democrat este de părere că orice insinuare privind marginalizarea Aradului sau lipsa de implicare a parlamentarilor PSD este complet lipsită de temei, constituind doar calul de bătaie al propagandei deplasate de tip PNL.

„Sunt fericit că în ultima vreme pot să dau cetăţenilor, alături de colegii mei, numai veşti bune în ceea ce priveşte investiţiile guvernamentale în infrastructura judeţului. Iată că după ce zilele acestea am comunicat public faptul că Guvernul României a aprobat, în ultima săptămână, finanțări în valoare de 155 de milioane de lei, pentru modernizarea unor drumuri județene, sunt în măsură să vă spun că nu au fost neglijate nici căile de comunicaţii feroviare. Astfel, circa 80 km de cale ferată ce străbat judeţul Arad vor intra în reabilitare şi modernizarea, sursa de finanţare fiind tot cea guvernamentală. Este vorba şi de această dată despre o investiţie majoră de circa 3,45 miliarde lei ce va asigura condiţii tehnice pentru circulaţia trenurilor de călători şi marfă cu viteze superioare de pana la 160 km/h pentru trenurile de călători şi până la 120 km/h pentru trenurile de marfă”, a declarat Dorel Căprar.

„Mă întristez în momentul în care citesc o serie de comunicate răutăcioase, pline de venin, ce provin din zona dreptei politice. Oare aceşti domni chiar nu înţeleg că s-a terminat campania electorală, că au pierdut alegerile şi ţara este guvernată în mod responsabil. Foarte greu de asemenea de priceput cum reuşesc aceşti politicieni care se bat cu cărămida în piept că iubesc Aradul să se opună unor proiecte constructive doar din dorinţa de a face în mod formal opoziţie. M-am zbătut şi mă zbat alături de parlamentarii PSD de Arad pentru concretizarea unor proiecte mari de refacere a infrastructurii judeţului pentru că pe primul plan în agenda noastră se află interesele cetăţenilor, comfortul şi siguranţa lor”, spune preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

  1. proiectul acesta a fost inceput cu ani in urma , acum se continua reabilitarea caii ferate , iar Aradul este principalul nod de cale ferata care face legatura cu vestul Europei deci nu trebuiau interventii psd-iste .Aradul este si principalul nod rutier prin care vesteuropenii intra in Romania ,iar centura este sub orice critica ,se pierde mult timp la bariere , iar pasajele stau neterminate ,oare de ce ? mai ales ca in campanie toti promiteati ca le faceti . Promisiuni de psd-isti !

    Raspunde
  2. centura nu are ce cauta in Gai, nu este centura niciunde care sa treaca prin mijlocul unui cartier la 2m de case, conceptul de centura inseamna ca ocoleste in totalitate orasul, sacrificati cartierul Gai ca acolo nu locuiste nimeni important? dai dracului de fraieri cine ia pus sa stea acolo…casele erau aici de prin anii 60/70 iar niste destepti care au ales varianta cea mai usoara au facut legatura cu drumul spre Pecica, super gandire

    Raspunde
  3. autostrada este facuta deja, mai trebuie sa faceti o legatura spre bihor si una spre deva, astfel ca tirurile sa numai treaca prin Gai cu 90km si 40tone, iar noaptea sa numai claxoneze ca niste animale jegoase, Domnu Falca este ocupat sa musamalizeze situatia din Gai, in loc sa gaseasca o rezolvare ridica din umeri si spune ca nu tine de el, sa inteleg ca Gaiul nu apartine de primaria Arad?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.