Dorel Căprar: „Pentru Parlamentarii PSD de Arad primează interesele arădenilor şi nu jocurile de culise iniţiate de primar şi acoliţii săi”

Dorel Căprar: „Pentru Parlamentarii PSD de Arad primează interesele arădenilor şi nu jocurile de culise iniţiate de primar şi acoliţii săi”

PSD Arad a atras atenţia de nenumărate ori asupra gravităţii situaţiei în care se află CET Arad şi a încercat în luna decembrie, prin cei doi parlamentari, deputatul Dorel Căprar şi senatorul Mihai Fifor, să medieze un dialog între primarul Aradului şi reprezentanţii Guvernului, tocmai în ideea găsirii unei soluţii, în limita legii, pentru ieşirea din impas.

„Aflu cu surprindere din presa locală despre diverse tentative politicianiste de a repune greşit în ecuaţie situaţia CET Arad, aceasta în condiţiile în care m-am implicat, alături de senatorul Fifor, într-o încercare de a rezolva pe cale legală problema, având ca partener de dialog reprezentanţii Guvernului. După cum se ştie, aceste întâlniri au avut loc la Bucureşti iar concluziile au fost cât se poate de clare. Secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării şi Administraţiei Publice, Sirca Caraman a punctat atunci foarte clar faptul că primăria Arad nu are arierate iar Guvernul nu poate aloca fonduri direct pentru CET pentru că ar constitui ajutor de stat”, a declarat Dorel Căprar.

„Prin urmare, Primăria poate aloca fonduri doar către distribuitorul de energie din subvenţie şi nu CET Arad. Fuga de responsabilitate şi retorica duplicitară au fost întotdeauna armele primarului Falcă, asta pe fondul propriei incompetenţe şi neputinţe administrative. În spatele tuturor explicaţiilor tehnico-administrative forţate, tendinţei de a complica problema şi declaraţiilor iresponsabile ale vicepreşedintelelui CJ Arad, Remus Guţu, în cadrul Comisiei pentru Dialog Social, nu se ascunde altceva decât o campanie de dezinformare a cetăţenilor. Parlamentarii PSD au răspuns întotdeauna prompt şi au onorat toate întâlnirile şi dezbaterile publice la care au fost invitaţi. Aceasta va fi conduita noastră şi pe viitor, domnule Guţu. Pentru noi primează interesele arădenilor şi nu jocurile de culise iniţiate de primar şi acoliţii săi pentru a deturna atenţia publică”, afirmă deputatul Dorel Căprar.

  1. asta tot uita ca aici nu e jud.TELEORMAN .

    Raspunde
  2. si Geo tu tot uiti ca Falca e urmasul lui Ceausescu care-l si intrece!

    Raspunde
  3. Omuletul aista ii gata. Ultimele zvacniri. Dupa ce a distrus partidul in Arad s-au gandit sa trimita de la Bucuresti alt distrus,dat afara de la Craiova sa refaca organizatia. E doar o chestiune de timp,scurt ce-i drept pana o sa dispara definitiv Psd arad. Incet o sa devina partid de olteni. Cum dracu sa votezi un senator din dolj care nu are nici o legatura cu Aradul??!! Cu ce drept si cu ce tupeu sa ceara voturi? Sa reprezinte ce??? Penibil sa vina unul din Dolj sa certe administratia pentru neperformanta. Ahahahaha

    Raspunde
  4. Reclamele cu dorel erau muuult mai reusite decat mandatul lui cap rar

    Raspunde
  5. Ba cap sec ! bine ca la-i votat pe moldoveanul Ungureanu , alias unguent .

    Raspunde
    • Prostoiule,M.R.Ungureanu este unul din marii intelectuali ai tari. Ce-ai castigat cu caprari,madute,fifori,calimenti pt.Arad,limbricoidule? Si,daca nu sti nimic,in afara de cotetul tau,treci la biblioteca,inveti,apoi comentezi,spermatovschi!

      Raspunde
  6. Capraroi- de 2 lei-4 ani ai mintit de si mata s-a crucit! Azi,cand sti esti un prost crescut/ Si mandatul ti-e sucit/ Vine Fiforul oltean sa ne pupe in sezut/ Ca tu minti,broscoi umflat/ Si astepti un nou mandat/… Te-or vota prostii,lingaii/ Mancati-ar Ponta ficatii / Jebul plin si firfireii/Promo pentru toti rahatii!

    Raspunde
  7. Nici tu nu crezi ce spui :)))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.