Dorel Căprar: „Reducerea CAS este contestată din motive politicianiste”

Dorel Căprar: „Reducerea CAS este contestată din motive politicianiste”

Parlamentul a votat propunerea Guvernului cu privire la reducerea CAS cu cinci puncte procentuale. Măsura, susţin guvernanţii, este menită să sprijine mediul economic şi să stimuleze crearea de noi locuri de muncă. „Deşi măsura este apreciată de mediul privat, în ultimele zile s-au înmulţit atacurile la adresa Guvernului pe acest subiect. Este regretabil că mai mulţi oameni politici contestă aplicarea acestei măsuri. Nimeni nu poate să spună că reducerea CAS nu este bună, dar se caută nod în papură dintr-un singur motiv: să nu îşi asume Victor Ponta o decizie pozitivă pentru economie. Reducerea CAS este contestată din motive politicianiste, care au legătură cu contextul alegerilor prezidenţiale, nu cu contextul economic din România. Consider că responsabilitatea pentru asigurarea resurselor financiare care să facă sustenabilă această măsură este a Guvernului”, a declarat deputatul PSD de Arad, Dorel Căprar (foto).

„Dacă Guvernul estimează că efectele vor fi pozitive şi va creşte gradul de colectare, nu văd de ce să nu îi dăm credit. Este hilar faptul că zona din care vin criticile este dreapta politică. Dacă aceşti politicieni sunt cu adevărat de dreapta, ar trebui să aibă mai mare încredere în efectele pozitive ale reducerii fiscalităţii, mai ales a fiscalităţii care apasă asupra agenţilor economici. Subliniez din nou că reducerea CAS este o măsură curajoasă, Victor Ponta nu se referă la reducerea impozitării ca membru al opoziţiei, ci pune efectiv în practică această măsură, în calitate de şef al Guvernului. În general, lucrurile au stat invers, adică politicienii au vorbit despre reducerea taxelor din opoziţie iar ajunşi la guvernare le-au majorat. Sunt convins că timpul ne va da dreptate şi că vom vorbi în curând despre un sprijin real acordat economiei”, a mai adăugat Dorel Căprar.

  1. Poate asa vezi….Citat din preputul gandirii unei „ziariste” (eufemistic vorbind) ….”Potrivit unor surse din cadrul Ministerului pentru situații de Urgență, scăderea presiunii în rețeaua care alimentează cu electricitate metroul din Moscova” Futui presiunea curentului sa-i fut…. ba….cat de prost sa fii sa scrii asa ceva?

    Raspunde
  2. Ei, lasa, nu fi si tu acum asa pornit 🙂 E o stire preluata si a dat si ea cum au scris altii. Corectez eu. Esti multumit?
    Dar de ce ai bagat comentariu taman aici, subliminalule? 😉

    Raspunde
  3. Ca sa ma vezi 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.