Dorel Căprar: Să punem capăt definitiv MINCIUNILOR despre NEFINALIZAREA pasajelor!

Dorel Căprar: Să punem capăt definitiv MINCIUNILOR despre NEFINALIZAREA pasajelor!

Deputatul PSD Dorel Căprar s-a declarat, astăzi, sătul de ieșirile în presă ale vicepreședintelui Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea pe tema pasajelor de pe centura Aradului. În opinia sa, Bîlcea „simulează că ar da un imbold mobilizator reprezentanților CNADNR pentru finalizarea pasajelor de pe centura Aradului”,
în realitatea, însă, „vor să ignore faptul că Guvernele Boc și Ungureanu au tăiat finanțările pentru pasaje”.

„Am ajuns în iarnă până la a cere drept la replică la televiziunea de casă a primarului, pentru a expune cetățenilor adevărul și a răspunde la calomniile avansate de acesta cu privire la pasajele de pe centura Aradului. Demonstram atunci cu documente și argumente cine se face de fapt responsabil pentru întârzierile impardonabile și sistarea lucrărilor. În aceeași perioadă senatorul Mihai Fifor a avut mai multe întrevederi cu Dan Costescu, Ministrul Transporturilor din Guvernul Cioloş. Ministrul îl asigura atunci (vorbim despre luna februarie 2016) pe colegul meu că se depun eforturi pentru urgentarea procedurilor de achiziţii publice prin SEAP, lucru ce va conduce imediat după aceea la continuarea lucrărilor și evident finalizarea lor. Ulterior, am înaintat aceluiași ministru pe cale oficială, o întrebare parlamentară ce conținea mai multe puncte, începând cu interogația legitimă, care au fost sumele de bani alocate de către Ministerul Transporturilor, începând cu anul 2011 până în prezent. Sigur că am continuat prin a întreba ce modificări au survenit asupra bugetului alocat în fiecare an, interesându-mă din nou de stadiul lucrărilor și a procedurilor de atribuire. O lună mai târziu venea și răspunsul reprezentanților ministerului de resort care confirmau încă o dată faptul că nu Guvernul Ponta a tăiat aceste finanțări, ci cele 2 Guverne marionetă ale lui Traian Băsescu”, a precizat Dorel Căprar.

„Palma definitivă am primit-o cu toții în momentul în care alt executiv apropiat de sufletul liberalilor, cel tehnocrat, ne anunța cu nonșalanță în iulie că autoritatea contractantă a decis prelungirea datei limită de depunere a ofertelor și a datelor de deschidere a acestora, astfel încât operatorii economici să beneficieze de un interval de timp suficient pentru elaborarea ofertelor, pentru următoarele proceduri de atribuire. Păi, odată îndepărtat stigmatul propagandistic, ce propăvăduia o culpă imaginară a Guvernului PSD ce le-a mai rămas de făcut liberalilor și miniștrilor tehnocrați pe care îi păpușează din umbră. S-au tot lăudat că acum treaba va merge șnur, iar Gheorghe Falcă a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai acestei iluzii. Din păcate de pierdut au numai cetățenii care sunt martorii unei comedii de prost gust avându-i ca protagoniști pe tehnocrați care au demonstrat din nou că nu sunt capabili să gestioneze problemele țării”, a conchis deputatul PSD Dorel Căprar.

  1. Domnule Caprar publicatio vizibil in presa sa o vada aradenii interesati de adevar.

    Raspunde
  2. De patru ani nu s-a făcut nimic aici. N-ar fi cazul să punem capăt acestei situaţii?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.