Dorel Căprar: „Suntem o echipă tânără, unită, dornică să facă politică în folosul cetăţenilor”

Dorel Căprar: „Suntem o echipă tânără, unită, dornică să facă politică în folosul cetăţenilor”

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, ţine să clarifice o dată pentru totdeauna poziţia, relaţiile şi statutul senatorului Mihai Fifor în raport cu organizaţia din Arad, pentru a pune capăt unor speculaţii vehiculate în presa locală.

„În fond nu mă miră deloc că apar în media o serie de materiale calomnioase la adresa mea, a senatorului Fifor sau a altor colegi, articole de tip comandă din zona PNL, în special din partea primarului Falcă, sau a unor vechi «cai troieni» din PSD. Aceştia nu sunt altceva decât oameni de afaceri cinici, fără ideologie, pripăşiti prin politică doar pentru a-şi umfla buzunarele, vizibili deranjaţi de faptul că suntem o echipă unită care înţelege să facă o altfel de politică, orientată spre cetăţean şi nevoile sale. Sigur că aceşti indivizi, cu averi consistente transferate în contul nevestelor, nu pot concepe că în PSD Arad domneşte o atmosferă de armonie iar eforturile noastre se îndreaptă exclusiv spre actul administrativ şi politic orientat în folosul comunităţii locale”, a declarat președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

„Ultima ţintă a acestei «găşti» fără responsabilitate şi onoare este senatorul Mihai Fifor, colegul meu, un om de o probitate morală şi profesională exemplară, care încă din timpul campaniei electorale trecute a fost alături de echipa noastră şi care a devenit o piesă de rezistenţă a PSD Arad, prin tot ceea ce a întreprins ca senator şi politician în favoarea cetăţenilor municipiului şi judeţului. Mihai Fifor este legat sentimental de Arad şi datorită faptului că tatăl său este arădean iar o parte a familiei sale locuieşte încă în oraşul de pe Mureş. Atât eu cât şi colegii mei lucrăm excelent cu domnia sa, iar încercările inutile de a introduce intrigi în colectivul nostru sunt din start sortite eşecului. Suntem o echipă tânără, solidară, dornică să facă politică şi convinsă că aceasta poate fi şi curată, bazată pe dorinţa de a face ceva şi nu pe interese personale. Consider că suntem singura soluție politică de a reda Aradul arădenilor”, a mai adăugat Dorel Căprar.

  1. nu mai stie Falca ce sa faca si sa bage psd-ul in noroiul lui. tremura scaunul sub el pentru ca aradenii is tot mai satui de el si de domnia lui defectuoasa.

    Raspunde
  2. Excelent puncteaza domnul deputat Dorel Caprar!

    Raspunde
  3. Decât analfabetul si banditul de Falca îi prefer de 1000 de ori pe baietii de la PSD.Caprar a fost judokan, nu ?

    Raspunde
  4. Pentru Arad este o adevarata onoare ca domnul senstor Mihai Fifor sa fie alaturi de cetatenii acestui oras! Frlicitari!

    Raspunde
  5. Foarte bine spus!

    Raspunde
  6. Excelent punctat şi argumentat,în opinia mea.Arată coeziunea şi unitatea unui grup,cum bine se spune,tânar şi dornic de a face politică pt.cetatenii acestei urbe şi acestui județ!

    Raspunde
  7. In sfirsit PSD-ul s-a reorganizat. I-mi place sa vad asta! Nu conteaza de nde le vin ajutoarele…numai sa ne scape de acest puroi al societatii numit „jita” ! Sper din tot sufletul sa si reuseasca!

    Raspunde
  8. Falca Bradul te asteapta! Du-te acasa!

    Raspunde
  9. Domnul senator Mihai Fifor e liderul senatorilor din Parlament. Este extraordinar ca a ales sa faca echipa in Arad!!!

    Raspunde
    • nu mai comenta din doua in doua minute ca isi da seama tot prostu ce esti o sg persoana.cat despre cap rar….pana acuma ce a facut in folosul aradenilor?nimic.da nimica nimicutza

      Raspunde
  10. În toate exista un început! Și sa speram ca o sa auzim tot mai des de Fifor Mihai. Și îmi place sa văd un PSD mai organizat și cu forte tinere!

    Raspunde
  11. Concluzia! Care dintre voi se bate cu mine?? Mai pierdeți timpul cu joc de glezne???!? Cine rupe rândurile si vine la lupta??!?

    Raspunde
  12. e o adevarata onoare ca nu avem nici un aradean la voi

    Raspunde
  13. A venit momentul ca d-nul Primar Falca sa se retraga , sa lase loc oamenilor care lupta pt binele Aradului .

    Raspunde
  14. Si socrul dnului Fifor?? Despre el ce ne spune ” domnul” Caprar?

    Raspunde
  15. Deci nu pot sa cred!! Tipu asta chiar candidează pt primărie! Asta da tupeu!

    Raspunde
  16. Deputatul Căprar împreună cu echipa sunt cea mai bună alegere pe care o pot face arădenii. Se pare că PSD îi sperie deja pe adversarii politici.

    Raspunde
  17. Nu contest nimic din ceea ce distine domnul Caprar. Foarte mulți oameni au muncit alaturi de el, l au sprijinit cu tot ce au putut, au fost o echipa unita care luptau impotriva valurilor portocalii, insa Caprar a uitat sa si onoreze promisiunile! Nu i tarziu nici acum sa se trezească, sa si recucerească oamenii Pregătindu i pt o noua lupta politica! Dar, daca mai continua cu agresiunile verbale si comportamentul iluzoriu, o sa fie f dezamăgit de rezultate. Este un sufletist dar extrem, extre de usor influențabil.

    Raspunde
  18. Felicitari D-lui Căprar, D-lui Fifior si echipei PSD, care da dovada ca inca se mai poate face o politica curata si care se gandeste si la cetateni. De un asa primar avem nevoie. Iar pentru actualul primar si echipei sale, sa se gandeasca ce vor face in lunga pauza ce va urma. Victorie PSD!

    Raspunde
  19. Falca nu face altceva decat sa-i provoace pe cei de la PSD sa intre in campanie cu un membru, oricare ar fi el si apoi sa urle in gura mare ca Aradul poate intra pe mâna „comuniștilor”. Ăsta e stilul lui. PSD face un joc inteligent si nu-i arată nici o țintă lui Falcă, iar acesta moare de ciudă !!!

    Raspunde
  20. Sper din suflet sa scapam de Falca!!! Avem nevoie de oameni precum Caprar si Fifor!!!

    Raspunde
  21. Imi doresc, ca de azi inainte, Caprar sa fie constient ca a gresit fata de proprii oameni, sa si aplece capul si sa fie mai modest in fata lor, si sa conștientizeze ca de azi înainte nu trebuie sa si mai piardă nici un om, din partid! Știți ca
    MANDRIA este cel mai mare păcat!!!!!

    Raspunde
  22. Falca si camarila lui trebuie sa se retraga , a sosit si este momentul sa mai lase si pe altii, prea mult norori si gropi in arad, nu a rezolvat nici macar problema parcarilor in oras ,falca pa, pa

    Raspunde
  23. Aradul are salvare cu un om ca Dorel Caprar si Mihai Fifor!!!

    Raspunde
  24. Caprar trebuie sa si reunească echipa , si atunci putem vb despre rezultate excelente in Arad!!!!! Pacat ca i un suflet bun caprar, i-l strica anturajul . Sa nu uitati, Caprar are si calitati

    Raspunde
  25. Daca dai pe google Mihai Fifor biografie , te lămurești ce legătura are tipu cu Aradul!

    Raspunde
  26. Mai trebuie sa afirm sau sa întreb…, domnul caprar nu trebuie sa se gândească la materiale anti PSD , mai ales in ceea ce l priveste, pt ca nu cred ca exista asa ceva…, sau sunt? Si inca ceva, nimic de obiectat ca domnul Fifor, un intelectual desăvârșit cat si domnul Caprar, un om perspicace si bun organizatpr( cand vrea…), nu nu pot sa formeze o echipa… Cred ca nu putem vorbi de ubicuitate, au nevoie de o adevarata echipa, de oameni compentenți, intelectuali si perseverenți in ceea ce fac. Cred ca aici nu putem include caractere depravate care fac site URI porno colegelor din PSD, colegelor care au muncit! Hai sa dovedim , inca odata , acești doi demnitari, își merita titlul de DOMNI!

    Raspunde
  27. Aradul are foarte multi OAMENI VALOROSI asa cum sunt Doru Caprar si Mihai Fifor (mai aradean decat o suta de Falca)!
    Aradeni, mai avem o speranta!
    Oferitii lui Ghita F. o „excursie pe termen nelimitat la BRAD” .
    Votati ANTI FALCA!, Votati pentru VOI!

    Raspunde
  28. penibil! iar a apărut ca înainte de fiecare alegeri un individ parașutat de la bucale să ne ia de proști și ne explică ce mult îi pasă lui de Arad. suntem deja pățiți cu din ăștia gen Onaca, MRU și alții

    Raspunde
  29. Valeu, ce limba catifelata poate sa aiba tovarasul Caprar!!!!!!!!!!

    Raspunde
  30. IGOR, ai auzit de continua perfectionare? la toate stadiile se poarta? mai ales in psd arad

    Raspunde
  31. sa scapam de falca si camarila lui, votam psd pt ca oricum nimeni altcineva nu ne poate scapa de nesimtitul asta. ca dna-ul doarme sau inchide ochii la toate neregulile finului lu base’

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.