Dorel Căprar: „Trebuie să îl înţelegem pe Falcă. În fiecare zi, constată că pierde din nou alegerile”

Dorel Căprar: „Trebuie să îl înţelegem pe Falcă. În fiecare zi, constată că pierde din nou alegerile”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a afirmat într-o conferinţă de presă că Gheorghe Falcă se află într-o derută totală după ce a luat pulsul arădenilor în campania electorală.

„Într-un fel, trebuie să îl înţelegem pe Gheorghe Falcă. În fiecare zi, constată că pierde din nou alegerile. Totuşi, acesta nu este un motiv suficient pentru a ameninţa, cum a făcut la Şimand şi cum încearcă şi cu mine. Nu este nici un motiv să mintă. Eu promovez toate proiectele de dezvoltare ale judeţului Arad. Le promovez şi pe cele din Şimand, şi pe cele din municipiul Arad, dacă sunt corect întocmite. Dacă Gheorghe Falcă vrea să ne facă plângere pentru că promovăm interesele Aradului, n-are decât! Ar fi bine să ataşeze la plângere şi un autodenunţ, pentru că de doi ani ne tot instigă la trafic de influenţă, să aducem bani pentru Arad. Finanţarea a venit pentru cele două pasaje, gara din Arad este refăcută, se lucrează la autostradă. Ştiu că pe Gheorghe Falcă îl deranjează că avem rezultate, aşa cum îl deranjează că fug oamenii de lângă el. În ceea ce priveşte problema legală a mandatului celor care au venit la PSD, este normal ca primarul din Şimand să considere că Prefectura va interpreta legea corect. Adeziunile impuse de Gheorghe Falcă nu au nicio valoare juridică, sunt doar forme de presiune la care a recurs împotriva propriilor colegi de partid”, a declarat deputatul Dorel Căprar.

 

  1. Bai,mitoman de 1 leu,nu ma deranjeaza disputa politica-nici nu stiti ce-i aia politica!-,ma deranjeaza taifunul de minciuni pe care-l propagati de 25 de ani,iar in ce te priveste,de 2,6 ani! 1.N-ai sprijinit nici un proiect pt.jud.Arad,spune,pe documente,unul-poate-l „fabrica”lingaul ghender,doar de aia-l platiti! 2. .Pasajele,din iunie 2012,au ramas in paragina pt.ca le-ati taiat finantarea voi,cretinii rosii ai natiei! Proiectul/inceperea lucrarilor/finantarea,inclusiv pt.2012 cand trebuiau finalizate,sunt opera guvernului Boc si a parlamentarilor aradeni in perioada cand tu nu existai,erai un nimeni ca si acum.Finantarea, cu care te lauzi, nu-ti apartine,este zbaterea tuturor parlamentarilor si oficialilor aradeni. 3.”Gara este gata”,spuni mincinos ordinar! In incultura ta crasa si in mania dezinformarii,nici nu sti cine este autorul proiectului de reabilitate a magistralei 200,Curtici-Brasov! Te informez eu,proiect promovat/inceput tot de guvernul Boc prin dna ministru Anca Boagiu,cu fonduri europene . Contributia voastra,derbedei stalinisti,a fost finantarea taiata,cum faceti cu investitiile de 2,6 ani.4.Care sunt rezultatele voastre? Bai,mormoloc,nu ti-e rusine sa ne minti zilnic crezand ca te adresezi doar prostimii,votantilor vostri fara creier sau purtatorilor de carnete de partid-indiferent de culoare??? Pe acest site intra si oameni f.bine informati,fara carnet de partid,educati,dornici ca Aradul si tara sa se dezvolte nu sa fie jefuita de voi si sa nu mai fie mintiti cu neruinare sovietica. Domniilor lor,mii de scuze pt.anumite expresii,tie si alor tai sa va fie rusine,minciuna este arma voastra,ipocrizia,manipularea,distrugerea tarii-de 25 de ani,capra-r ciut!

    Raspunde
  2. Scrie ceva concret sau combate comentariul meu cu argumente dle,nu folosi acelasi cliseu ipocrit in lipsa argumentatiei serioase/solide! Este f.greu,pt.ff.multi, sa gandeasca liber… va astept,cu drag,sa comentam decizii/fapte/intamplari cu amicitie dar cu obiectivitate indiferent despre ce politician este vorba.

    Raspunde
  3. pentru limbajul tau nu meriti sa fi bagat in seama …

    Raspunde
  4. iar tu,creatura care nu stie citi,care nu cunoaste sensul cuvintelor,care nu cunoaste nimic,doar cum te cheama daca ai buletinul in fata,tu si ffff.multi analfabeti,nu te/va mai fa/faceti de ras comentand,nu intelegi nimic nici din cuvinte nici din cifre…astia,ca tine,ne-au decis soarta noastra si a copiilor nostri,vietuitoare fara creier…cunosti vecinii Romaniei,mitocan rosu?…sau cate luni are anul?….daca nu,suna la psd,sau la ins…!

    Raspunde
    • Mitocana e mata care te-o fatat. Pizdele alea care ii platesc tie ca sa stai sa comentezi pe net au furat in 10 ani cat a furat Iliescu in doua mandate si jumatate pus Constantinescu si Gheorghe Ghoerghiu Dej la un loc. Iotcu fochist , Falca drumar , Pistru tinichigiu , Igas tamplar/bisnitar/valutist , Cionca chelner…..acu 10-15 ani erau muritori e foame…Intamparea face ca pe cativa din ei ii cunosc personal. Mars ma potaie si mai linge niste cururi portocalii , poate primesti un os. Oricum nimistica ta exhaustiva este incomprehensibila

      Raspunde
  5. Avorton impaiat,chiar esti imbecil,m-am referit in vreun comentariu la persoanele la care te referi? Am aparat vreun politician? Am comentat mizerii/minciuni/manipulari pt.limbricoizi ca tine. Vorbeste de parintii tai pana ametesti,scursura gonflabila,tu nu sti sa respecti nici parintii dar pareri/ opinii,hoit imputit! Drept pt.care opresc dialogul cu gongalai ca tine,nu meritati nu doar atentia cuiva,nu meritati nimic,poate dispret.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.