Dorel Căprar: „Am văzut arădeni care au pus mâna pe lopată și au acoperit gropile de pe un drum județean, sătui de nepăsarea autorităților”

Dorel Căprar: „Am văzut arădeni care au pus mâna pe lopată și au acoperit gropile de pe un drum județean, sătui de nepăsarea autorităților”

Drumurile județene sunt într-o stare deplorabilă, iar arădenii sunt din ce în ce mai revoltați de lipsa de reacție a administrației liberale a CJA, susține președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

El susține că, în ciuda sumelor imense pe care le are la dispoziție, conducerea CJA refuză să reabiliteze drumurile județene, preferând să arunce banii pe serbări câmpenești sau studii de fezabilitate fără finalitate.

„Zilnic vedem pe rețelele de socializare imagini postate de cetățeni revoltați de modul în care arată drumurile județene. În ultimele zile, am văzut arădeni care au pus mâna pe lopată și au trecut la fapte, adică au acoperit gropile de pe un drum județean, sătui de nepăsarea autorităților, în speță Consiliul Județean Arad. Nu e săptămână să nu vedem imagini cu mașini care suferă avarii pe drumurile aflate în grija liberalilor de la CJA”, afirmă Căprar.

„Guvernul PSD a adus în județul Arad zeci de milioane de euro, pentru reabilitarea unor drumuri județene, prin programe derulate de Ministerul Dezvoltării, fie că vorbim de fondurile europene atrase prin POR, fie de cele guvernamentale, alocate prin PNDL. În ciuda faptului că au trecut mai bine de opt luni de la momentul obținerii acelor sume, CJA nu a fost în stare până astăzi să dea drumul la lucrări, din motive de neînțeles. Mai mult, CJA refuză să aloce sume pentru repararea drumurilor județene care nu au finanțare prin programe europene sau guvernamentale, deși vedem cu toții zi de zi cum arată aceste drumuri. Deși există fonduri la dispoziție, în excedentul bugetar, Marinel Cionca și colegii săi liberali au refuzat ca acești bani să fie folosiți în folosul zecilor de mii de arădeni care circulă zilnic pe drumurile județene. În schimb, aceiași liberali, aruncă banii arădenilor pe serbări câmpenești, pe tot felul de studii făcute de firmele de casă, care nu vor avea nicio finalitate, pe deplasări costisitoare care nu aduc nimic bun Aradului. Administrația condusă de Marinel Cionca a arătat în cei aproape doi ani de mandat că are o agendă cu totul străină de cea a cetățenilor, de interesele și nevoile arădenilor. Iar starea drumurilor județene arată incompetența acestei administrații, limitele unei conduceri a județului care pe bună dreptate este catalogată ca cea mai slabă de la înființarea Consiliului Județean Arad“, declară președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

 

 

Loading...
 1. GUVERNUL PSD nu aduce bani in ARAD ,dincontra acest guvern ia banii de la autoritatea locala , pentru a-i cheltui pe seama clientilor politici.

  Raspunde
 2. PSD dati bani pentru:” PASAJE ,STADION, SPITAL, CENTURA.”PSD voi mintiti precum respirati, nu sunt banii vostrii, precum incercati sa insinuati , sunt banii aradenilor.

  Raspunde
 3. Da suntem ca in evul mediu, adica:
  – zeciuiala la politicieni,
  – zeciuiala la Biserica,
  – zeciuiala la sanatate,
  – zeciuiala la politie,
  – zeciuiala la armata, etc,
  Cred ca ar trebui o decimare la clasa politica .

  Raspunde
 4. Aveti perfecta dreptate ,pe viitor trebuie sa fim foarte atenti cui dam votul.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.