Dorel Căprar: „Vrem o comisie de anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la spitalul din Gurahonţ”

Dorel Căprar: „Vrem o comisie de anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la spitalul din Gurahonţ”

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, va solicita aleşilor judeţeni formarea unei comisii de anchetă pentru a vedea de ce s-a ajuns ca spitalul din comuna arădeană Gurahonţ să fie într-o stare deplorabilă.

Această unitate medicală a fost în adminsitrarea Consiliului Judeţean Arad în ultimii ani de zile.

„Am văzut că fostul spital din comuna Gurahonţ este într-o stare deplorabilă. Aparatura este distrusă, iar unele obiecte aflate în inventar, furate sau vandalizate. Acestă clădire, în care a funcţionat unitatea medicală, a fost administrată de Consiliul Judeţean Arad. Nu este posibil să ajungă într-un asemenea stadiu de degradare. Consilierii judeţeni ai Partidului Social Democrat vor cere formarea unei comisii de anchetă menită să stabilească de ce s-a ajuns în această situaţie. De asemenea, este important ca cei vinovaţi să fie traşi la răspundere”, a spus Căprar.

„Spitalul Comunal Gurahonţ a fost închis de Guvernul Emil Boc în cursul anuzlui 2011. A fost preluat, ulterior, de CJA, aici funcţionând secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Arad. Nu este posbil ca acum, această fostă unitate medicală să fie jefuită şi distrusă. De aceea ne dorim ca administraţia judeţeană să dea undă verde unei comisii care să stabilească ce s-a întâmplat aici şi cine sunt cei vinovaţi de starea în care a ajuns fostul spital din comuna Gurahonţ”, a mai afirmat deputatul.

 

  1. psd vrem o comisie de ancheta , deoarece ati vandalizat intreaga tara, faceti imprumuturi, licitatii cu adresa , cresteti preturile la utilitati, iar pe plan local vrem sa stim de ce nu terminati pasajele

    Raspunde
  2. Caprare tu o sa fii presedintele comisiei.Tripa vicepresedinte ,Fifor secretar si Todor purtatorul gentilor.Halal politicieni.Pasajele sunt in aer,a-ti uitat de ele.

    Raspunde
  3. da, vrem ancheta, pentru nevaccinarea copiilor, vrem ancheta pentru plecarea medicilor si a specialistilor din tara, vrem ancheta pentru salarii si pensii nesimtite, vrem ancheta pentru intarzierea construirii spitalelor regionale , vrem ancheta pentru tot jaful pe care-l produceti in tara, va veni si vremea cand o sa platiti

    Raspunde
  4. plafonati pensiile speciale la 8500 lei cat indemnizatia pentru cresterea copilului, este tot atat de constitutonala ca si indemnizatia, altfel se vor adeveri vorbele lui ponta , o sa ajungem ca si grecia

    Raspunde
  5. caprare ai uitat ca ponta te-a facut mare sef la psd.ai intors spatele la ponta si il lingi pe penalul dragnea.cind revine ponta in forta cariera ta politica se termina.

    Raspunde
  6. fifor si caprar au fost sprijiniti de ponta, nu cred ca vor mai apuca un nou mandat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.