DOSAR PENAL: Cum a avut loc accidentul dintre Șiclău și Socodor. Ce spune Poliția

DOSAR PENAL: Cum a avut loc accidentul dintre Șiclău și Socodor. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a dat publicității primele informații legate de accidentul dintre Șiclău și Socodor, în urma cărora au fost grav răniți un consilier local și fiul viceprimarului Aradului Lazăr Faur.

„Astăzi, pe DN 709/b, un tânăr de 24 de ani, din Arad, in timp ce conducea un autoturism spre Șiclău a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul auto cât și pasagerul autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Arad, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Gravitatea rănilor va fi stabilită în urma examinării de de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, comunică IPJ Arad.

Citește și:

Bogdan Faur, fiul viceprimarului Aradului, și consilierul municipal Decebal Fordon, VICTIMELE ACCIDENTULUI dintre Șiclău și Socodor. ÎN CE STARE SE AFLĂ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.