Dosare penale pentru evaziune fiscală, muncă la negru, fals intelectual şi uz de fals

Dosare penale pentru evaziune fiscală, muncă la negru, fals intelectual şi uz de fals

Poliţiştii arădeni au aplicat, în luna august, peste 130 de sancţiuni contravenţionale pentru nereguli în domeniul transportului şi al comercializării de produse agricole, legume şi fructe. Valoarea amenzilor date de oamenii legii se ridică la aproximativ 80.000 de lei.

„În urma acţiunilor desfăşurate de poliţiştii arădeni în cursul lunii august, au fost verificaţi 300 de agenţi economici şi 602 producători agricoli. Au fost aplicate 137 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 80.000 de lei şi au fost confiscate peste 5.300 de kilograme de legume (sfeclă roşie, roşii, ciuperci şi castraveţi) şi fructe (struguri, prune, banane, lămâi şi grapeftuit) şi 4.329 de ouă de găină. Valoarea mărfurilor confiscate se ridică la aproape 17.000 de lei”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În cadrul verificărilor efectuate au fost întocmite trei dosare de cercetare penală privind comiterea infracţiunior de evaziune fiscală, muncă la negru, fals intelectual şi uz de fals.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.