Două femei și un tânăr, protagoniștii accidentului rutier de pe DN 7. Ce a constatat Poliția

Două femei și un tânăr, protagoniștii accidentului rutier de pe DN 7. Ce a constatat Poliția

Două femei și un tânăr au fost protagoniștii unui accident rutier care a avut loc astăzi pe DN 7, la Mândruloc, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„Din primele cercetări de la fața locului, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Șiștarovăț, în timp ce conducea o autoutilitară pe sensul de mers Lipova – Arad, a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în față, condus de o femeie de 55 de ani, din Mândruloc, acesta fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 57 de ani, din Păuliș. Cele două conducătoare auto au fost transportate la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijri medicale, fiind rănite ușor, la prima vedere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici un conducător auto nu era sub influența alcoolului”, transmite IPJ Arad.

De remarcat, că polițiștii arădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.